|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαβουρε ολε!
Άντε ρε Ηλία με τρόμαξες με τον τίτλο του πόστ!
Αυτά είναι "πταίσματα", μακάρι να είναι πάντα μέχρι εκεί... |
|
|||
|
|||
Εχω μία πρόταση!!!! Αντι για ομαδικές παραγγελίες, μαθήματα οδήγησης και δεν ξέρω γω τι..... δεν κανονίζουμε και κανα ομαδικό ευχέλαιο!!!!!!! Λίακο μια χαρά δεν έπαθες τίποτα πάντα όρθιος!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ηλία όλα καλά. Οι πιο χαζές πτώσεις είναι αυτές. Έχω μια τέτοια με το 1200, δυο με το Dakar, μια με ένα AX-1 που είχα και ευτυχώς όχι άλλες με άλλα (εννοώ ΧΑΖΕΣ). Σε είδε κανείς; Γιατί εμένα πέρα από ζημιές μικρότερες του 50άρικου (ή και μηδέν) τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε ο εγωισμός μου (3 από τις 4!) αφού έγινα και θέαμα. Ειδικά τη μια από εκατοντάδες κόσμο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για τον εγωισμο, οχι, δεν με ειδε κανενας. Το πολυ-πολυ να εκανα πως ξεσκονιζω το παντελονι μου και δεν θα επαιρνε κανενας χαμπαρι!!! |
|
|||
|
|||
Το ανταλλακτικο βρεθηκε!
Ας ειναι ο καλα ο wet&dirty! Τακη σ ευχαριστω πολυ. Με γλυτωσες απο περισσοτερα εξοδα. Οποτε, οχι μονο ΝΑ ΓΙΑΤΙ BOXER, αλλα και ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM. Γιατι βρισκει λυσεις και για τα ΚΤΜ!!! |
|
|||
|
|||
Πριν απο λιγο πηρα το ανταλακτικο απο τον Τακη.Για μια ακομα φορα, Τακη σ ευχαριστω.
Αυριο το απογευμα μπαινει και επισκευαζονται και η μανετα του φρενου και το ποδοφρενο.Τελος καλο,ολα καλα λοιπον! |
|
|||
|
|||
καλες βολτες!!!
|
|
|||
|
|||
Το καπακι μπηκε, η μανετα ισιωσε οπως και το ποδοφρενο.Τελικα ηταν πιο ευκολα απ οτι πιστευα.Ολα δουλευουν οπως πριν εκτος απο το οτι δεν αναβει το λαμπακι οταν παταω την μανετα του φρενου.Μαλλον με την πτωση θα χαλασε η βαλβιδα.Θα το κοιταξω αλλη στιγμη.
Τελος εκπομπης! Last edited by emix; 13-05-2011 at 23:31. |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό, όλα καλά...ποτέ ξανά Ηλία
|
|
|||
|
|||
περαστικα στον εγωισμο και στο μηχανακι!!συμβαινουν και αυτα!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
παο ολε | konstantinos | Ανέκδοτα | 8 | 24-02-2010 23:27 |