|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περι Antenna ring ο λογος....
Μπράβο μάστορα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν αντικατεστησα το antenna ring με το καινουργιο που πηρα. Δεν εχει προβλημα, προληπτικα το πηρα γιατι... "σκιαχτηκα " με την συχνοτητα του φαινομενου! Τωρα θα μου πεις, απο το '04 τωρα το θυμηθηκες; Ε τωρα το εμαθα και ειπα να παρω τις προφυλαξεις μου! Εκανα μονο την εργασια στις βιδες για να ειμαι σε θεση να το αντικαταστησω οπου και αν μου κατσει. Στο κυριως θεμα τωρα: Πριν κανω την αγορα του δευτερου antenna ring ρωτησα σε δυο εξουσιοδοτημενα, αν ειναι αρκετη η αντικατασταση του για να παρει μπροστα η μηχανη ή αν χρειαζεται και καποιο προγραμματισμο (οποτε και θα ηταν παλι αχρηστο να το εχουμε μαζι μας). Και οι δυο μου ειπαν οτι ΔΕΝ χρειαζεται καμμια περαιτερω διαδικασια περαν της αντικαταστασεως του για την επανεκκινηση της μηχανης! Μαλιστα ο ενας μου ειπε και το "κολπο" (αν μπορουμε να το ονομασουμε ετσι...) με το δευτερο κλειδι. Τι εννοουσε; Αν τα παιξει το antenna ring και δεν εχει γινει η προεργασια στις βιδες για την αμεση αντικατασταση του (με την προυποθεση παντα οτι εχουμε μαζι μας ενα καινουργιο antenna ring + το δευτερο κλειδι σ'αυτην την περιπτωση) τοτε κανουμε τα εξης: -Αφαιρουμε την φισα απο το χαλασμενο antenna ring και την συνδεουμε στο καλο που εχουμε. -Βαζουμε το ενα κλειδι στην κλειδαρια και το δευτερο κλειδι το πλησιαζουμε στο καινουργιο πλεον συνδεδεμενο antenna ring κατα τετοιο τροπο σαν να ηταν στη σωστη θεση του (δηλ σαν να υπηρχε η κλειδαρια αναμεσα του και βαζαμε το κλειδι μεσα σ'αυτην). Αμεσως το antenna ring θα μεταβιβασει το νουμερο/κωδικο του κλειδιου στον εγκεφαλο της μηχανης και αυτος ειναι που θα δωσει το οκ για να εκκινησει η μηχανη, -με το αλλο κλειδι λοιπον που βρισκεται μεσα στην κλειδαρια εκκινουμε την μηχανη. Αυτο το "κολπο" που μου ειπε ο ενας εκ των δυο, ενισχυει αυτοματως την αποψη και των δυο εξουσιοδοτημενων στο οτι δεν χρειαζεται προγραμματισμο, γιατι απλα η δουλεια του ειναι να μεταβιβαζει τον κωδικο του κλειδιου στον εγκεφαλο και οχι να κρινει αυτο αν ειναι ο σωστος κωδικος ή οχι, οποτε και σε αυτην την περιπτωση θα επρεπε να γινει ενας καποιος προγραμματισμος σε αυτο για να ξερει τον κωδικο! Αυτα μου ειπαν παιδια, αυτα σας λεω. Αν μου ελεγαν και οι δυο μαλ....ς τοτε μαλ....ς σας λεω και εγω και τσαμπα και η αγορα του τσαμπα και η εργασια!!! Ελπιζω ομως να σου απαντησα και να βοηθησα ! |
|
|||
|
|||
Μια χαρά.Ευχαριστώ.:sm4:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραιος πολυ καλος!αλλα φωτο δεν βλεπω!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλα τα λες αλλα οι φωτο δεν φαινονται
Δεν ξερω που ακριβος γινονται αυτες οι εργασιες και που βρισκεται το ρινγκ αυτο αλλα υποψιαζομαι πως οι βιδες ασφαλειας που λες ειναι αυτες που συγκρατουν την κλειδαρια και με αυτη την μεταροπη απλα κανουμε πιο ευκολο σε καθε επιδοξο ληστη να ξηλωσει την κλειδαρια μας με ενα απλο 6αρακι αλλεν. Κατα την προσωπικη μου αποψη δεν αξιζει τετοιο ρισκο!!!! |
|
|||
|
|||
αν μπορουσε να γινει κατι με τις φωτο, θα ηταν οτι καλυτερο.....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Περι... Πουσαρισματος!!! | kokomilko | Τεχνικά θέματα διάφορα | 25 | 25-09-2009 04:54 |
Περι ελεγχου... | Troublemaker | Απαραίτητα έγγραφα | 3 | 03-09-2009 13:22 |