|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΥΦ Φορτώνουμε. Ιόνιο ερχόμαστε.
Ευτύχη Λευκάδα χωριό μου είναι 1 ώρα. Κανονίζουμε να βάλω ένα αμνοερίφιο για Κυριακή κοιμάστε σπίτι και φεύγετε από εκεί. Για ξανακοίτα το πρόγραμμα εάν σου βγαίνει.. |
|
|||
|
|||
Ναπο στις 14 το απόγευμα φεύγουμε για Ναύπακτο στις 15 θα είμαστε εκεί
|
|
|||
|
|||
Το χωριό μου είναι Παναγιά Φιλιππιάδα. Απο Πρέβεζα είναι 45''...............
|
|
|||
|
|||
Πρώτα ο Θεός θα είμαι εκεί 14-15-16-.
Εάν δεν βρείς δωμάτια μην το πολυσκεφτείς. Πες μου μόνο Αρνί η Κατσίκι......... |
|
|||
|
|||
Ναπολέων μας σκλαβώνεις τι άλλο να πω, Για ότι προκύψει θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο Τι είναι αυτό το Forumβρε παιδιά μια ζεστή αγκαλιά από άκρη σε άκρη όλη η Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
Πού θα μιλήσετε ????
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι μιλάω συχνά μαζί του |
|
|||
|
|||
Και όμως μιλήσαμε. Κανονίστηκε κατσίκι και κοκορέτσι...
Κάτσε στην Αίγινα εσύ. Δεν κάνεις τον ανήφορο να πάμε και στο Βαθύπεδο να ακούσουμε Βλάχικα. Είναι πιο πάνω απο το Συρράκο. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά Ξενοφώντα !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 31-01-2011 20:41 |
Χρόνια πολλά στον Αντώνη και στην Αντωνία. | HAWK_46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 18-01-2011 22:35 |
Ένα όμορφο κυνηγητό από Πάρνηθα Αυλώνα…. | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 24 | 24-02-2010 08:19 |
Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη | gsmaniac | Πολιτισμός | 10 | 09-02-2010 13:44 |
Χρόνια πολλά στον Αντώνη (AntonisKitoudis) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 09-02-2010 13:36 |