|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Γιάννη μου και Ντίνα, Ψάχνω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματα και τις εικόνες που ζήσαμε όλοι μαζί.. Είναι δύσκολο να περιγράψεις όμορφες και φιλικότατες καταστάσεις, με απλές λέξεις ή μερικές φωτογραφίες... Η φιλοξενία σας και ανθρωπιά, η καλοσύνη που "εκπεμπέται" είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ... Η αλήθεια είναι, ότι οι φωτογραφίες δείχνουν λίγα πράγματα, από τις όμορφες ώρες που περάσαμε όλοι μαζί... Σας ευχαριστώ για, την όμορφη φιλοξενία σας, το όμορφο χαμόγελο και χιούμορ σας, την ξενάγηση, τα ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ, (πρέπει να το αναφέρω, ΔΕΝ πληρώσαμε πουθένα!!!) και πάνω από όλα, την καλοσύνη σας και την ανθρωπιά που μεταδίδεται.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ... Ομοίως σε ευχαριστώ για το εκπληκτικό κρασί σας... Είστε άξια μέλη του FORUM μας, και άξιοι εκπρόσωποι της περιοχής σας... Να είστε πάντα καλά οικογενειακός, πάντα χαμογελαστοί & φιλόξενοι... Και Γιάννη μου, πάντα όρθια με το όμορφο θηριάκη σου... Θα συμφωνήσω με το Φριτζάκο, ότι τελικά, σε αυτήν την "πανελλήνια" παρέα, το
συναντάς όμορφους ανθρώπους με καλή καρδιά όπου "δίνουν" χωρίς να "ζητούν" τίποτα, μόνο ένα χαμόγελο σου... Μπράβο GS-FORUM... Μπράβο παρέα..... Και όπως είπαμε, η επόμενη συνάντηση, εις Θεσσαλικό κάμπο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αργυρη οπως πρωειπες οι ωρες περασαν διχως να το καταλαβουμε σημαδι πως περασαμε απιστευτα με τρελο γελιο και ευχαριστη διαθεσηοι γευσεις ηταν φοβερες η γευση της παραιας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και διαχρονικη...να δωσεις τους χαιρετισμους μας στη Φωτεινη και λειαν συντομος θα τα πουμε και απο κοντα......
. . . . . . . . ααααααα ξεχασα |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια παντα τετοια ευχαριστα πραγματα με την συνοδεια μεζεδων....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΜΙλάμε για καταπληκτική παρέα, με πολύ γέλιο και ... και... πολύ μάσα..!!(!!!)
Αυτό το ξανθό κοριτσάκι, που είναι στην μέση, είναι ένα γρήγορο πιρούνι, που και εγώ το φοβήθηκα..!!! Ευτύχη, σου βρήκα το αντίπαλο δέος σου... |
|
|||
|
|||
Λοιπόν τι να πω και εγώ τώρα !!!
Γιαννάκο και Ντίνα σας ευχαριστούμε από τα βάθη τις καρδιάς μας !!! Εγώ σας είχα γνωρίσει από την Ζάκυνθο και δεν πέφτω έξω σε ορισμένα πράγματα στην ζωή μου !! Να χαίρεσαι τις πανέμορφες κούκλες σου και το Ντινάκι σου !!! Η παρέα φοβερή με το καλαμπούρι και το χαβαλέ της .....ξέρετε εσείς !!! Μερικές φορές χρειάζεται να μην έχεις πίσω σέλα στο B.M.W !!!!! Ετσι δεν είναι Αργύρη ??? |
|
|||
|
|||
Παντα τετοια παιδια, σε οποιο μηκος και πλατος της γης και αν βρισκομαστε στο χερι μας ειναι να κανουμε ξεχωριστη την καθε στιγμη που περνα.Αντε με το καλο να μας δωθει η ευκαιρεια να σμιξουμε ολοι μαζι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|