|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Deja Vu (Σ' έχω δει, κάπου...κάπου σε ξέρω)
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Deja Vu (Σ' έχω δει, κάπου...κάπου σε ξέρω)
νέες μελέτες νευροψυχιατρικών κλινικών ανά τον κόσμο έχουν αναπτύξει μία θεωρία (την οποία υποβάλλουν σε κλινικά πειράματα) βάσει της οποίας η αίσθηση του deja-vu προκαλείται από μία νευροδιαβιβαστική διαταραχή κατά την οποία η εικόνα από το ένα μάτι -για κάποιο λόγο- καθυστερεί απειροελάχιστα να περάσει/επεξεργαστει/αποθηκευτεί στην προσωρινή μνήμη με αποτέλεσμα όταν αυτό γίνεται να αποτελεί ήδη παρελθόν (έστω και απειροελάχιστα) και να προκαλεί αναπόφευκτα την ανάκληση από την προσωρινή μνήμη της ίδιας ακριβώς εικόνας που έχει αποθηκευτεί (απειροελάχιστα πριν) μέσω του άλλου ματιού σε κανονικό χρόνο.
αποτέλεσμα αυτού, η εμβίωση της ψευδαίσθησης του deja-vu. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μούδιασμα Καρπών στην οδήγηση - Έχει τύχει σε κανένα ? | Major_Goose | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 32 | 09-08-2011 22:43 |
Έχει βάλει κανείς WP σε GS1200 Adv ;;;; | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 03-02-2011 18:17 |
Ποτέ να μην τύχει σε κανέναν ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 17 | 14-11-2010 20:49 |
Τι βήματα πρέπει να κάνουμε αν θεός φυλάξει το κινητό μας έρθει σε επαφή με νερό! | MARK | Χρήσιμα | 17 | 30-10-2010 20:16 |
Κινητό που φτιάχνει καφέ, παίζει φυσαρμόνικα, σε ξυρίζει κ.α | Black_Shadow | Διάφορα | 7 | 23-01-2009 23:34 |