|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θέση ζεστάματος
Απόσπασμα:
ζεσταίνεται όσο βάζω το κράνος.. δεν μασάει |
|
|||
|
|||
Παρομοίως !!
|
|
|||
|
|||
εμένα πάντως μου ζητάει να τη ξανακατεβάσω κάτω για να έχει την ευκαιρία να ξανανέβει.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
μουγκρί σου λέω......σαν τα τσοπανόσκυλα του tsompanis....η δική μου είναι στο κίνημα : Δεν μασάω, Δεν μασάω....
|
|
|||
|
|||
οταν θα ξαναβρεθουμε θα στο αποδειξω!
|
|
|||
|
|||
Καμία σημερινή μηχανή ή αυτοκίνητο δεν θέλει ζέσταμα.
Έχω βάλει μπρος και έχω φύγει άνετα και με -10. Τα μοτέρ με ψεκασμό ξέρουν μόνα τους τι να κάνουν. Απλά δεν θέλει ζόρια μέχρι να ζεσταθεί 2-3 γραμμούλες (δηλ. καμιά 500αριά μέτρα άντε ένα χιλιόμετρο). Όσο για το πλάγιο σταντ πρόβλημα δεν είναι αλλά και καλό δεν είναι. Στο πλαϊνό σταντ η μηχανή θα κάψει λάδια την ώρα που βάζεις μπρος. Μετά αφού πάρει το μοτέρ θα πάει το λάδι όπου πρέπει έτσι κι αλλιώς. That's all. Απλά λοιπόν "καλό είναι" να βάζεις μπρος με τη μηχανή στο κεντρικό ή πάνω της. Εγώ σε 4 χρόνια έχω συμπληρώσει 2 φορές λάδι, τη μια μάλιστα ήξερα ακριβώς πότε το έκαψα και πως. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι έχεις δίκιο η αλήθεια είναι ότι και εγώ όταν την πείρα ( πριν πέντε μίνες) μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι με ελάχιστο γκάζι ανέβαινα την συγκεκριμένη ανηφόρα , σε αντίθεση με ένα storm που είχα που το ήθελα το γαζάκι του Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όταν ακουσεις μηχανή να πέρνει μπροστά με κρύο λάδι και να χτυπάνε οι βαλβίδες θα καταλάβεις! |
|
|||
|
|||
το ότι η μηχανή είναι σε πλάγια θέση κατα την εκκίνηση δεν πάιζει ρόλο. βαλτην μπροστά και κασπλα (αν πέρνει)...οι αναρροφήσεις των αντλιών είναι χαμηλά στο κάρτερ οπότε με το που βάλεις μπροστά αναρροφούν και καταθλίβουν κανονικά. βέβαια πάντα όταν σταματάς και σβήνεις την μηχανή καλό είναι πρωτού την βάλεισ στο σαντ να την κρατήσεις κάθετα για 3 λεπτά να κατέβουν τα λαδάκια και αυτό για να μην δείς πολύ μπλέ καπνό κατά την επόμενη εκκίνηση. αυτό γίνετε γιατί όταν την σβήνεις και την βάζεις στο πλάγιο στάντ, μικρή ποσότητα λαδιού που υπάρχει πίσω από το ελατήριο λαδιούμ, περνάει στο χώρο καύσης και στην εκκίνηση καίγετε.
|
|
|