|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Strats - Ανταπόκριση από Άλπεις
Τυχερουλη,καλα να περασετε και να προσεχεις το κοριτσι.Φιλια και στους δυο σας,καλη συνεχεια.
|
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια Στράτο Περιμένουμε συνέχεια από το ταξίδι σας .
|
|
|||
|
|||
Καλά να περνάτε! Φχαριστηθείτε το ταξίδι σας
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είδε την παραπάνω φωτό, ένας συγγενής μου, κ μου λέει ... Τί είναι αυτοί ρε π****στη μου ??? Με την κορμοστασιά τους, γέμισαν το πλάνο ... μπράβο ρε Έλληνες - "κατατροπώστε" τις Άλπεις ... .
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια και καλούς δρόμους Στράτο και Αντόνια
|
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια Στράτο και Αντωνία, να το ευχαριστηθήτε όσο περισσότερο γίνεται...
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Στρατούλη και Αντωνία !!!
Καλούς δρόμους φιλαράκια !!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σ’ ευχαριστώ για τη μεσολάβηση της ανταπόκρισης και πολλά φιλιά σε όλους τους φίλους μας στο GSforum!!!
|
|||
|
|||
Πολλά φιλιά κι από εμάς φίλε !
|
|
|||
|
|||
Καλη συνεχεια παιδια!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Live ανταπόκριση από το Ράντσο !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 14-02-2011 01:08 |
ροπόκλειδο | dive_nparaskevopoulos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 04-02-2011 23:01 |
Μπλόκο" στις πιστωτικές όσων καθυστερούν τις δόσεις | gsmaniac | Ελλάδα | 17 | 12-10-2010 21:16 |
ροπόκλειδο=δυναμόκλειδο | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-04-2010 21:40 |
Ολόκληρες πόλεις μετατόπισε σε δευτερόλεπτα ο | gsmaniac | Κόσμος | 2 | 09-03-2010 22:25 |