|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW Motorrad ZUMO
ειμαι για αγορα gps..τιμούλα τι λεει???βασικα ψαχνω και για το 276c αλλα και αυτο μου αρεσει!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κοίτα τον Σεπτέμβριο το είχα πάρει 550€ Βέβαια υπάρχει και ένα ανάλογο το Tibo A4050 (http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=2100) που είναι αρκετά πιο φθηνό και στην ουσία είναι ο "ανταγωνιστής" του Zumo δεν το εχω δοκιμάσει δεν ξέρω αλλά είναι κι αυτό μια πολύ καλή λύση απ οτι βλέπω στα σχετικά links... Το Zumo το χρησιμοποιώ αρκετά (λόγω δουλειάς) και εχω μείνει 100% ευχαριστημένος και με την λειτουργία του αλλά και με την ευκολία χειρισμού του (καθώς μπορείς να το χειριστείς ακόμα και με γάντια-χοντρά-)! Το συνιστώ 100%. Αλλά οπως είπα παραπάνω εγω το χρησιμοποιώ πάρα πολύ λόγω δουλειάς, αν κάποιος τώρα το έχει έτσι για μια δυο φορές δεν ξέρω αν "αξίζει' να δώσει τόσα λεφτά για κάτι που θα το βάλει στην moto του 2 φορές το χρόνο...... It's up to you... το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα το μετανιώσεις!!! Last edited by Konti; 05-03-2009 at 17:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστώ φίλε!! |
|
|||
|
|||
Με ενδιαφέρουν κυρίως μεγάλες επαρχιακές πόλεις στην Ελλάδα. Δεν με πειράζει να μην υπάρχει το νούμερο της οδού, αλλά να μην έχει λάθη στις διαδρομές και να έχει updates. Μόνο Ελλάδα, δεν με ενδιαφέρει αλλού
Σε σύγκριση με τους χάρτες του destinator τι να προτιμήσω ? |
|
|||
|
|||
Αν δεν θέλεις το destinator τότε Autodrive Hellas, έχει uptades σχεδόν κάθε 3μηνο! Και έχει πολύ καλή πλοήγηση! Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Στο παρακάτω link έχει ακριβώς τις πόλεις που καλύπτει η τελευταία έκδοση του Autodrive http://www.eranet.gr/geodata/el/gcupdates.html Να σου πω δεν ξέρω πως δουλεύει το destinator δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αλλά έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW Motorrad GPS Drawings | GS_maniac | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 23-01-2009 19:16 |