|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: F1 MONZA
Booking.com: Hotel Cilicia, Ρώμη, Ιταλία - 196 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
αυτο ειναι το ξενοδοχειο στο οποιο εμεινα στη Ρωμη,με μολις 45 ευρω,υπεροχο κηπο και τρομερο πρωινο.οι φωτο που εχει στην σελιδα ειναι οπως τις βλεπετε...αλλα για να φθασω περασα τα πανδηνα...μπαινω στη Ρωμη ολα καλα,ακολουθουσα το gps,και ξαφνικα μου λεει,δεν μπορεις να πας οδικως... εκει αρχιζει η τρελλα,τηλ στο ξενοδοχειο,δεν ξερουν καλα αγγλικα και με ρωταγαν που ειμαι...λες και ημουν στα Τρικαλα...με τα πολλα πολλα μου λενε οτι ειμαι κοντα και να βρω ενα πολυκαταστημα το Coin...αφου εκανα λιγο γυρω γυρω και δεν εβρισκα τιποτα λεω να βρω ενα ταξι να με παει κ για καλη μου τυχη μολις φθανω στην πιατσα βλεπα το coin...ολα ευκολα μετα... συναιχιζεται... |
|
|||
|
|||
Δώσε ... δώσε να δούμε επιτέλους !!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΧΑΣΑΠΗ, επάνω στην γλύκα μας έκοψες....
ΔΩΣΕ.... |
|
|||
|
|||
εβγαλα και και την κλασσικη φωτο στην Φοντάνα ντι Τρέβι,οπου βρεθηκα και με τον Δημητρη απο την Κερκυρα(dimag7)
ο Δημητρης φρεσκος,εγω ψοφιος και την επομενη μερα κατευθειαν για Φλωρεντια.... |
|
|||
|
|||
το ξενοδοχειο που εμεινα στην Φλωρεντια,μικρο και τιμιο,μολις 38ευρω κ παρκινγκ
Booking.com: Hotel Astor, Φλωρεντία, Ιταλία - 416 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! και οι επομενες δυο ημερες αφιερωμενες στην...λατρεια... δοκιμαστικα κ αγωνας...αγορα αναμνηστικων. καποιες φωτο στο δρομο για το Μιλανο...και μερικες φωτο απο το Μιλανο |
|
|||
|
|||
αφιξη στην Μοντσα...
το βαθρο των πρωταθλητων καποιες ωραιες παρουσιες |
|
|||
|
|||
μια βολτα με τα πορσε...
και ενα βιντεο συνεχιζεται... |
|
|||
|
|||
περιμένουμε δώσε μην μας κοβης πάνω στο καλύτερο !
|
|
|||
|
|||
Αυτα ειναι....δωσε πραμα!!!
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε τι έγινε μπήκαν στα πιτ τα αυτοκίνητα η ξέχασες ότι εμείς περιμένουμε να δούμε ?........... άιντε !
|
|
|