|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από σήμερα τέλος η δούλεια στην Motion N style
|
|
|||
|
|||
Δεν αφηνεις ποτε εναν (υπαλληλο) σαν τον Θαναση,που παλευει να κρατησει τους πελατες (προσωπικη εμπειρια) να σου φυγει και ειδικα σε τετοιες εποχες που μαζι με αυτον θα χασεις και παρα πολυ κοσμο που δεν θελουν αλλα χερια πανω στις μοτο τους.......Λαθος κινηση του επιχειρηματια!
Καλη δουλεια να εχεις εκει που θα πας. Γουβαλης Ηλιας |
|
|||
|
|||
Κύριε Θανάση δεν σε ξέρω προσωπικά (επέτρεψέ μου τον ενικό) αλλά μέσα σε αυτόν τον δικτυακό τόπο όλοι σ' έχουν σαν Θεό.
Από την μία λυπάμαι που διέκοψες την συνεργασία σου με την Μ&S από την άλλη είμαι σίγουρος ότι δεν θα είσαι για πολύ καιρό "ελεύθερος" γιατί όπως ειπώθηκε και πιο πάνω "οι άξιοι δεν πάνε χαμένοι". Εύχομαι γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση και με τους όρους που εσύ θα θέσεις. Καλή χρονιά. |
|
|||
|
|||
Τωρα απλα δεν θα ξαναπα αγιο στεφανο...εχω πει.....δεν ειναι η motion ειναι ο Θανασης
Καλη τυχη φιλε αν και ειμαι σιγουρος θα την εχεις!!! Περιμενουμε νεα σου απο το νεο σου στεκι |
|
|||
|
|||
καλη συνεχεια φιλε οτι και να κανεις!
|
|
|||
|
|||
Οπως λένε και οι παλιακοί, "Κάθε τι σε καλό"! Δεν σε γνωρίζω Θανάση, αλλά μου έχουν μιλήσει για εσένα, με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ! Οι Αξιοι δεν χάνονται ποτέ... Keep Walking my friend, keep Walking! O "ήλιος" βγαίνει για όλους.
Και για τον εργαδότη σου αλλά και για ΣΕΝΑ.... |
|
|||
|
|||
Φιλε ειναι βροχερη μερα για πολλους απο το forum αλλα ξερω οτι συντομα θα βγει παλι ο ηλιος σου ευχομαι καλη συνεχεια γιατι αξιοι ανθρωποι κ τεχνιτες σαν εσενα δεν σβηνουν ,περιμενουμε το νεο σου --στεκι--,καλη χρονια
|
|
|||
|
|||
Αποκλείεται να διαβάζω σωστά.Η μηχανή μου είναι βιδες στη MOTION &STYLE από το Θανάση ποιος θα την (κουμπωσει) τώρα ;
|
|
|||
|
|||
εχει ο ΘΕΟΣ........
|
|
|||
|
|||
ολο και καποιος μηχανικος απο τα αυτοκινητα θα βρεθει να τη μονταρει...
|
|
|