|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ-ΥΙΟΘΕΣΙΑ !
Πως το αφησανε ετσι το σκυλακι..
|
|
|||
|
|||
Πρωτίστως να σας ευχαριστήσω για τα μυνήματα συμπαράστασης προς το συμπαθές & άμοιρο ζώο ! Ημουνα σε μεγάλο δίλημα όταν μου ζητήθηκε να δημοσιεύσω στο Φόρουμ το θέμα, μιας και εγώ ο ίδιος έπαθα ΣΟΚ, όταν αντίκρυσα το ζωντανό ! Και χίλια συγνώμη για το άσχημο θέαμα... Γνωρίζεται ότι γενικά προσπαθώ να μεταφέρω θετικά μυνήματα και όχι "άσχημα μαντάτα" ! Η μόνη δικαιολογία που έχω είναι ότι, αξίζει το κόπο να κάνω μια προσπάθεια (σίγουρα με ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας) μήπως κάποιο μέλος ή γνωστού μέλους προθυμοποιηθεί να βοηθήσει το άμοιρο ζώο και την σκαπουλάρει, γιατί όπως είπε και ο Θεολόγος, μάλλον τα ψωμιά του είναι λίγα, εάν δεν βρεθεί άμεση βοήθεια ! Οι δύο φιλοζωϊκές οργανώσεις που ψαχθήκαμε (Αθήνα), μας απαντήσανε ότι ήδη έχουν υπερβεί την φιλοξενία κατά το 80% των δυνατοτήτων τους ! Συμπτωματικά και προχθές που μιλούσα με την Φιλοζωική Καρδίτσα, για άσχετο θέμα, και αυτοί έχουν πρόβλημα ! Θα μου πεις, εδώ υπάρχει ήδη σοβαρό πρόβλημα υποσιτισμού με τους ανθρώπους και δεν υπαρχει λύση.... Αny way, μακάρι να βρεθεί λύση..
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους ! |
|
|||
|
|||
Αργύρη απο εκει που το φιλοξενούν θα φύγει γιατί δεν προλαβαίνουν να το φροντίσουν ή μηπως οι λόγοι είναι οικονομικοί? Ρωτώ γιατι αν ισχύει το δεύτερο ας ρωτήσουν εναν κτηνίατρο τι χρειάζεται μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε..
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Μάριε, το ψάχνω το θέμα ήδη ! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου...
|
|
|||
|
|||
Πέρυσι βρήκα και εγώ ένα σε αυτή την κατάσταση μόνο που ήταν και χτυπημένο ταυτόχρονα.
Παρόλο που νόμιζα ότι δεν θα βγάλει τη νύχτα όλα πήγαν καλά. Μετα απο μια εβδομάδα είχε ψιλοσυνέλθει, στις 15 μέρες ήταν εντάξει. Τον έβγαλα λαζαρο γιατι γύρισε απο τον άλλο κόσμο. Νομίζω ότι με τροφή και αγάπη όλα γίνονται. Ο Λάζαρος τελικά βρήκε μια μέρα την πόρτα ανοιχτή και απο τότε δεν τον ξανά είδα. Μακάρι και αυτός να είναι ένας ακόμα Λάζαρος. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε Αργύρη, καλά έκανες, μακάρι να τα καταφέρει το σκυλάκι.
|
|
|||
|
|||
Kαι σε αυτήν περίπτωση το Internet,
έδειξε την δύναμη του ! Μόλις έγινε γνωστό, τι είχε συμβεί στον τετράποδο φίλος μας, (El-Greco, το νέο του όνομα!!), υπήρξε κινητοποίηση από αρκετούς ζωόφιλους... Ετσι ο El-Greco, βρήκε ζεστή φιλοξενία και περίθαλψη, προσωρινά, έως να "γιάνει" σε σπίτι ! Μάλιστα είναι σε οικεία, κόρης γνωστής ηθοποιού .... Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Οντως μόλις έμαθα ευχάριστα νέα ! Ο El-Greco είναι μια χαρά και κοτσωνάτος ... |
|
|