|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW - HONDA μια αγαπη γεννιεται και μαλιστα αδελφικη
Απόσπασμα:
σωστόοοος !!!!!!!!!!!!!!!! Καλως όρισες φιλαράκι !!!! |
|
|||
|
|||
καλως ηρθες συντροφε...............εκτος απο πολλους με VARA,εχουμε και πολλους τρελοκεφαλλονιτες
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους παιδια για το καλοσωρισμα καλα και ορθια χλμ σε ολους .......
|
|
|||
|
|||
Κωστα η μηχανη του Διονυση δεν πλησιαζεται ειναι πολυ <χοντρη> για μενα χα χα χα χα χα
|
|
|||
|
|||
Φιλε μου εχεις δικιο το χουμε που να μας παρει.......μαλλον θα φταιει το νερο που πινουμε τη να πω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πινεις νερο απο μερια Πορο Σκαλα να το κοψεις αμεσως.. Εμφιαλομενο απο αυριο... Το καταλαβα αργα βεβαια εγω αλλα με το που το εκοψα ισιοσα Ξερει ο Διονυσης αν τον ρωτησεις... Καλα και ορθια χιλιομετρα να εχεις με το VARA σου... |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες φίλε Νίκο !!
|
|
|||
|
|||
Καλωσόρισες.....Ολοι οι καλοί χωράνε στην παρέα μας..........
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες
|
|
|||
|
|||
φιλαρακια σας ευχαριστω ολους..... αν και δεν ειμαι και πολυ φιλος με τους υπολογιστες καποια λαθη επιτρεπονται
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mitsubishi Triton και δώρο… μια κατσίκα | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 11-07-2009 14:27 |
Tί λέει μια γυναίκα και τί ακούει ο άντρας | Alext | Χιούμορ | 2 | 29-06-2009 14:07 |
Η πρωτη μου μεγαλη αγαπη | Alext | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 12-06-2009 13:31 |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 02:10 |
Honda Civic Type R-R: Πανάκριβο και... σπάνιο | arisxios | Αυτοκίνητο | 0 | 20-12-2008 15:00 |