|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τακάκια και καλές τιμές
οποιος ψαχνει....βρισκει
το υλικο που αναφερα προηγουμενα ως "διαφορετικο" αναφερεται στο υλικο των τακακίων (ωραια γενική...) Λεει λοιπόν : για τα μπροστα Θερμοσυσσωματομενο μεταλλο (!!!) και για το πίσω Οργανικά (!!!) Δεν ειμαι μηχανολόγος και δεν καταλαβαίνω αλλα αν μου πείτε πού θα τα βρούμε εκτος BMW και φθηνότερα να μου το πειτε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βασίλη ...................
|
|
|||
|
|||
Δεν μου ειπατε αν το σκεπτικο μου ειναι σωστό.....ή αν ειμαι υπερβολικός
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Π.χ εδώ http://www.maxbmwmotorcycles.com/fic...ER=34117683064 και εδώ στα Ελληνικά το ίδιο ανταλλακτικό (Νούμερο 12) http://www.realoem.com/bmw/showparts...92&hg=34&fg=05 Οπότε με τα double HH sintered της EBC είσαι καλυμμένος απλά για να μπουν και sintered πίσω πρέπει να υπάρχουν και μπροστά όπως αναφέρει η EBC στους καταλόγους της. Last edited by billy_bmw; 30-08-2009 at 15:57. |
|
|||
|
|||
τελικα τακακια σαν τα μαμισια βρισκουμε???
|
|
|||
|
|||
Ναι οντως μαμισια πιο φθηνα παιζουν πουθενα;
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε.
|
|
|||
|
|||
Πολυ καλή έρευνα, η EBC που απαιτει ίδιες προδιαγραφες για τα τακακια εμπρος+πίσω, εχει λαβει υποψιν ότι πίσω απαιτει η BMW "οργανικά" ???
Επαναλαμβανω δεν γνωριζω τί ειναι τα οργανικά .... |
|
|||
|
|||
H EBC απλώς αναφέρει ότι για να μπουν πίσω sintered πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν και εμπρός.
Πίσω εάν θες βάζεις πάλι οργανικά που είναι και πιο φθηνά.Ή αλλιώς βάζεις sintered που είναι καλύτερα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μπλουζάκια - φωτογραφίες, σχέδια, μεγεθολόγια, τιμές 2009 .. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 12 | 29-09-2009 17:30 |
Ένα καλο μαγαζι με καλές τίμες | wet & dirty | Χρήσιμα | 10 | 15-06-2009 12:07 |