|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ....πολλές μηχανές δεν έχουν καθρέφτες!
Πρίν από 7-8 χρόνια πήγα να αγοράσω ενα καινούργιο Aprilia Caponord. Όπως το καβάλησα για τεστride πήγα να φτιάξω τούς καθρέπτες να βλέπω καλά και ο πωλητής μου λέει την ατάκα που δέν ξεχνάω "τι τους θέλεις τους καθρέπτες ? με την δύναμη που έχει δεν χρειάζεται να κοιτάς πίσω "
Αυτή τη νοοτροπία δυστυχώς την έχουν πολλοί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υ.Γ το θέμα του Γιάννη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Στάλθηκε απο μένα βρε!! Last edited by mario; 15-01-2013 at 19:29. |
|
|||
|
|||
Η βλακεία είναι ανίκητη.
Το καλύτερο είναι που τους βγάζουν γιατι κόβει χιλιόμετρα . Όταν λέω είναι ανίκητη και λίγο λέω. |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς, πολλές φορές αισθάνομαι κι εγώ έτσι ...
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι η αφαίρεση καθρέπτη έχει πρόστιμο. Δίκιο έχεις Γιάννη αλλά στου κουφού την πόρτα.
Προσωπικά δέν χρησιμοποιώ καθρέπτες. Τι να τους κάνω άλλωστε. Όλοι με προσπερνάνε φίλε................. |
|
|||
|
|||
Η πλάκα είναι ότι πασχίζουν να γυρίσουν το κεφάλι πίσω για να ελέγχουν, δεν τους κουράζει αυτό?
|
|
|||
|
|||
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(1)Το είδος του <<όντος>> δεν εξετάστηκε επιστημονικώς από ανθρωπολόγο ώστε να μιλάμε με βεβαιότητα για το είδος του, μπορεί να χρειαζόταν εξέταση και από … βοτανολόγο !!! (2)Καλά έκανε !!! Εύγε !!! (3)Σαφώς !!! όταν γίνει οδηγός δεν θα μιλά στο κινητό !!! .... Η έλλειψη καθρέπτη έχει πρόστιμο 80 ευρώ (40 στο 10ημερο) και ως γνωστόν <<μπρος τα κάλλη, τι ειν΄ ο πόνος>> |
|
|||
|
|||
Ενας καλος λογος, μετα τις τρυπιες εξατμισεις και τα χρεπια 2κυκλα που ξεκινησε το ΚΤΕΟ για μοτο, ελπιζω να ελεγχετε και αυτο με τους καθρεπτες!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|