|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum ταξιδεύει στα Βαλκανια...10/7/2011 !!!
Απόσπασμα:
ωραια! 6/7 κερνας εσύ, και πανω στο ταξιδι 15/7....κερναω εγω! |
|
|||
|
|||
το θρεντ ανοιξε ΚΑΙ για να μαζεψουμε πληροφοριες για τα υπόλοιπα μερη που υπάρχουν στην πορεία μας.. εννοείτε οτι θα αξιολογηθούν και ανάλογα θα διαμορφωθεί τα πρόγραμμα ! μπορείτε να κανετε τις προτασεις σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λοιπον,μεσα...μονος! |
|
|||
|
|||
ok, τυχαίο δεν νομίζω .....!!!!
|
|
|||
|
|||
σιγά μην έρθεις διπλός Ντουμπρόβνικ ......
|
|
|||
|
|||
ειμαι ...μισοψημενος
εγω θαρθω διπλος, αλλα εχω γυναικα μηχανοβια που δεν γκρινιαζει(την τεσταρησα περσυ που την εφερα σερι απο λισαβωνα, μια σταση βαρκελωνη, μια γενοβα και μετα ανκονα...) καντο 2 βδομαδες και βαλε και τις λιμνες που τις εχασα την προηγουμενη φορα λογω καταιγιδων... πλακα κανω οτι βολευει τους διοργανωτες δηλαδη θαρθω Γιαννενα για να φυγουμε, αφου θα παμε απο αλβανια, γουσταρω |
|
|||
|
|||
οι λιμνες ειναι στο προγραμμα
εαν γνωριζεις καμια ομορφη διαδρομη γυρω απο αυτες,μπορεις να προτεινεις. ειμαστε στην ερευνα |
|
|||
|
|||
οι γνωσεις σου στην περιοχη των βαλκανιων ειναι πολυ καλες,
υποκλινομαι... |
|
|||
|
|||
ehoume filous mpontgoritsa kai mpoutva gia voithia kai xenagisi mihanovious!!!arkei na einai ekei tin periodo pou tha pate kai mporeite na pate kai (banja luka ) pou einai poli wraia !!!!!!
|
|
|||
|
|||
klangefurt
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. περιμένω πάντως την γνωμη σου για κάποια διαδρομή. γι'αυτό αναρτήθηκε νωρίς το πρόγραμμα για να βγει τέλεια η εκδρομή. 1974, απο μποντγκόριτσα θα περάσουμε καθώς και απο κότορ - Μπούντβα. αν οι φίλοι σου έχουν κάτι να προτείνουν σχετικά με διαδρομή ή διαμονή,πολύ ευχαρίστως. έχω ακούσει ότι έχουν κάνει σύλλογο και μάλιστα είναι πολύ δικτυωμένοι. πέρισυ είχα γνωρίσει ένα γκρούπ απο το στέφαν και μου είχαν πει.. για την μπάνια-λούκα,κοιτάμε να την βάλουμε στο πρόγραμμα,καθώς και την καταπληκτική διαδρομή προς Σεράγεβο.είναι προτιμότερο να κατέβουμε απο εκεί και μετά να βγούμε για Νις.βγαίνει μετά όμως μακριά το βελιγράδι.. θα δούμε.. το πρόγραμμα πάντως ετοιμάζεται |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 719 | 10-06-2013 16:38 |
To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 474 | 30-01-2012 21:10 |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 123 | 29-09-2010 14:53 |