|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: siraxanz@saloniki.chalara
[QUOTE=nikos-x;406254]Ωχ!. . . Πάει η δίαιτα
QUOTE] Δεν θα μας αφήσει αυτό το forum να αγιάσουμε Νίκο μου...
Με το καλό να μας έρθεις Χάρη |
|
|||
|
|||
Και δική μου χαρά εννοείται!
Ευχαριστώ! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. . με γιαουρτάκι θα περάσουν οι βραδυές μας καρντάσι Ευχαριστώ !!! |
|
|||
|
|||
[quote=Sakis;406656]
Απόσπασμα:
και μην θυμώνεις βρε φιλαράκι, μέσα στην δίαιτα και εμείς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλάμε το πρωί της Τετάρτης, πάρε πριν φύγεις να κανονίσουμε ραντεβού! Τα τηλ στο προφίλ, το βονταφονε είναι 6 9 5 6 2 7 1 5 1 2 |
|
|||
|
|||
Οκ Χάρη!!Το σκ θα μιλήσουμε να κανονίσουμε καφεδάκι.
|
|
|||
|
|||
Στέφανε δεν παίζει το απόγευμα της Τετάρτης που συναντιόμαστε όλοι για καφέ? Να σας δούμε κι εμείς? Να κάνουμε τον καφέ νωρίς αν μπορείτε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Nα γιατί GS-FORUM...!!!! Sofi, μην αλλάξετε πόλη γιατί σε κανένα δύο χρόνια, (πρώτα ο Θεός και η Υπουργός Παιδείας!!!), θα σας χρειαστούμε και εμείς..!!!! |
|
|||
|
|||
Χαρούλη, με το καλό να πάτε και να ταχτοποιηθείτε με την κόρη...
Προσοχή στα καρντάσια... Τρώνε πολύ,,, δεν είναι σαν και μας ΟΛΙΓΟΦΑΓΟΙ..!!! Αν στο γυρισμό, σας φέρνει προς τα μέρη μου, ευχαρίστως να σας ξεναγήσω στα χωρικά μου εδάφη...!!!!(φυσικά και τσιπουροχαρές...) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να περάσει με το καλό η Στεφανίτσα κι εδώ είμαστε... μπας και βλεπόμαστε και συχνότερα τρομάρα σου Στάσου και μήπως χρειαστώ εγώ εσάς του χρόνου |
|
|||
|
|||
Θα το θελα πραγματικα πολύ!!Αν αλλάξει κάτι θα ενυμερωθείτε.Απλά μετά συνεχίζουμε για το ταξίδι μας.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ο Δοκιμασία αντοχής 36ωρες Ελληνική Λέσχη Motoguzzi by siraxanz | siraxanz | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 129 | 12-07-2012 00:38 |
13ο 36ωρο 17-18 04 2010 by siraxanz | siraxanz | Ταξίδια στο εξωτερικό | 49 | 10-05-2010 15:48 |
Χρόνια Πολλά Χάρη (siraxanz)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 21-02-2010 17:51 |