|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απώλειες 141 εκατ. ευρώ από τις καταθέσεις πινακίδων
Θέλω να δω πόσα θα ανακοινώσουν ότι έχασαν μετά την λαλακία της τιμής στο πετρέλαιο θέρμανσης….
Σόλο μέσα και το 2013….. Και δεν λέει και ένας ότι «κάναμε λάθος»…. |
|
|||
|
|||
βρε παιδια μην κουραζεστε ο κατιμας μας διοικει εδω και πολλα πολλα χρονια
|
|
|||
|
|||
Έχω φτάσει να πιστεύω οτι διοικούμαστε εδώ και πολλά χρόνια από ιδιαίτερα έξυπνους και ικανούς διαχειρηστές που η μεγαλύτερή τους επιτυχία είναι οτι μας διατηρούν κοιμισμένους...
|
|
|||
|
|||
Δεν είμαι οικονομολόγος, ούτε θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, αλλά ένας από τους βασικούς στόχους είναι να καταναλώνουμε όσα παράγουμε και όχι παραπάνω. το περίφημο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών του κράτους να είναι ισοσκελισμένο.
Ναι ο τζίρος που έχει χαθεί γύρω από το αυτοκίνητο είναι τεράστιος, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου αυτού τελικά κατέληγε στο εξωτερικό μιάς και τίποτα δεν παράγεται εδώ. Αυτή είναι η περίφημη εσωτερική υποτίμηση, αν είχαμε δραχμή και την υποτιμούσαμε π.χ 30% θα είχες πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα, η βενζίνη θα πήγαινε από 1,40 +30% = 1,82. Οι μεγαλύετροι θα τα θυμόσαστε αυτά. Το GS από 15.000 θα πήγαινε + 30% = 19.500. Ένας από τους στόχους της υποτίμησης ήταν πάντα εκτός από την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και η διακοπή της ροής κεφαλαίων στο εξωτερικό, μιας και όλα τα εισαγόμενα από την μία μέρα στην άλλη γινόταν ακριβότερα. Η γνώμη μου είναι ότι οι φόροι δεν έχουν στόχο τα παραπάνω έσοδα αλλά πραγματικά την μείωση της κατανάλωσης που έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση ροής κεφαλαίων στο εξωτερικό, το θεωρούν σημαντικότερο από τους φόρους που χάνουν. Τα υπόλοιπα, ιδιωτικές περιουσίες κ.λ.π είναι παράπλευρες απώλειες, τα κοράκια πάνε εκεί που υπάρχουν πτώματα. Όπως και να έχει βοήθεια μας.. Όποιος αντέχει ας διαβάσει και το παρακάτω Η αναπόφευκτη «εσωτερική υποτίμηση» Last edited by frits; 05-11-2012 at 00:13. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η στενομυαλια καλα κρατει....
Αυξηση στα τελη κυκλοφοριας,σωρεια καταθεσης πινακιδων.. Αυξηση και εξισωση του ΕΦΚ στο πετρελαιο θερμανσης για την παταξη του λαθρεμποριου [εδω γελανε],και κανεις δεν αγοραζει πετρελαιο πια... Αυξηση στην φορολογια,και οι λιγοι που εκοβαν αποδειξεις αποτελουν παρελθον.... Βοηθεια μας.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βρε ποσο στενομυαλοι μπορει να ειμαστε, και ποσο "μπροστα" ειναι αυτοι, ουτε που παει το μυαλο μας!!! Ακομα...... Προς το παρων ομως... Βοηθεια μας, και στην υγεια μας !!! |
|
|||
|
|||
Μη φοβάσαι και το κατάλαβαν. Κάθε μέρα κατεβαίνει και κάποια λεπτά
|
|
|