|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: σήκωμα μηχανής μετά από πτώση
Απόσπασμα:
Κι εμένα μου έπεσε γιατί δεν είχα ανοίξει το πλαϊνό, και πού έπεσε λέτε Πάνω σε μια Africa Ευτυχώς χωρίς ζημιές αμφότερες |
|
|||
|
|||
Εμενα παντως που μου επεσε μια φωρα φωρτομενη γιατι νομισα οτι ειχα βαλει σταντ αλλα τελικα δεεεεεν.....Πιασαμε 3 ατομα και τη σηκωσαμε!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμένα παλι μου έπεσε στατικά εν το μέσο πολύς βροχής φορτωμένη και δικαβαλη....Την σηκωσα όπως στο τρειλερακι αλλα είδα ότι παρα ζοριστηκε το τιμόνι όποτε καλο θα ήταν να Το αποφεύγουμε αυτο.......Παντός ανυψωνεται παρα πολυ εύκολα απο εκει και ας είναι φορτωμένη......
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους,
Εγώ επεσα την Κυριακή που γλίστραγε τρομερα. Βεβαια δεν ήξερα πως να την σηκωσω και με βοήθησε περαστικός. Πάντως ενω σύρθηκε αρκετα μέτρα, ουσιαστικά δεν επάθε σχεδον τιποτα. Να ζήσουν οι μπαρες Οι οδηγίες που δίνεται είναι πολύ χρήσιμες...μακαρι να το είχα διαβάσει νωρίτερα Καμια βοήθεια για να μην πεφτουμε οταν βρέχει Ευχαριστώ παιδια |
|
|||
|
|||
επειδή είμαι παθών με 0 χλμ και ελαφρώς αδύναμος (όχι αδύνατος ), έκανα κάτι που είχα διαβάσει...
γύρισα το τιμόνι στη μεριά που είχε πέσει, πήγα από τη μεριά αυτή και γύρισα πλάτη στη μοτό. έκατσα στο "βαθύ", το ένα χέρι στο γκριπ, το άλλο στη λαβή του συνοδηγού και έβαλα δύναμη με τη πλάτη.... η μοτό σηκώθηκε σε τέτοια γωνία που με βοήθησε να της δώσω ακόμα μια ώθηση με τη μέση/πλάτη και να σηκωθεί όρθια... δεν μπορώ να φανταστώ βέβαια πώς θα το έκανα εάν ήταν τελείως "ένα με το πάτωμα", δηλαδή εννοώ ότι η γωνία που κάθεται η μοτό λόγω των κάγκελων είναι τέτοια που το 1/3 της "δουλειάς" έχει ήδη γίνει... |
|
|||
|
|||
Ενδιαφέρον το άρθρο παιδιά..
και εγώ όταν πήρα την μηχανή το πρώτο που έψαξα ήταν το πως θα την σηκώσω αν την βρω πεσμένη . είδα τα βιντεακια ολα καλα πριν μερικούς μήνες ενώ την είχα στο πλαϊνό μου έπεσε και όλο πανικό έτρεξα την σήκωσα και κοιτούσα αν είχε κάποια ζημιά .. μετά διαπίστωσα οτι ούτε που σκέφτηκα τον τρόπο μόνο τις ζημιές.. χαχαχαχχαχ Το πλαϊνό παιδιά πάντα πριν κατεβούμε ..1,95 ειμαι 120 κιλα και τρέμω ... |
|
|||
|
|||
Εγώ όποτε έπεσα μέχρι τώρα μου την σηκώσαν άλλοι, αφού σηκώσαν και μένα
|
|
|||
|
|||