|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: On-off κράνη
Το On off κρανος κουναει πολυ. Ιδικα αν δεν εχεις ζελατινα μεγαλη. Στο adv δε εχω προβλημα αλλα στο ΗΡ ειναι θανατος για το σβερκο με ταχυτητες 130-140!!! Αστα να πανε. Το να βγάζεις την ζελατινα δεν ειναι και οτι καλυτερο και μετανα την ξανα βάλεις!! Ασε που το κρανος χωρις την ζελατινα δεν βλέπετε!! Ειναι χαλια. Και το αλλο που βιωνω καθημερηνα -ιδικα με το ΗΡ- ειναι ο κρυο που μπαινει απο κατω -λογο αποστασης στο σημειοτου στοματος και της μυτης-. Βαζω το τιουμπ αλλα και παλι μπαζει ασχημα και αναγκάζομαι να φοραω full face. Δεν παιρνει ακουστικα και μικροφονο και ενδοεπικεινωνια - που θα βάλεις το μικροφωνο ?? οε ο -. Και δεν υπαρχει ζελατινα αντιθαμβωτκη για on-off κρανη.
Αυτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γιατι δεν κουναει όπως τα αλλα και έχει αντιθαμποτική μεμβράνη.οσο για την αποσταση οκ on-off κρανοσ ειναι!!!! τωρα για ακουστικα και τετοια δεν εχω βαλει ποτε ουτε την εχω ψαξει.. |
|
|||
|
|||
Δεν εχω bmw. Αλλα δεν ξερω αν το εχεις δοκαμασει χωρις ζελατινα καθολου σε ανοικτο δρομο και οχι στο βουνο? Δεν το ηξερα για την μεβρανη συγμωμη. Αυτο εγραψα οτι η αποσταση ειναι μεγαλη οτι και να κανεις και μπαζει πολυ αερα! Το πρωι κατα της 6 στην Αττικη οδο δεν ειναι και οτι καλητερο με ΗΡ να οδηγεις στα 140 παγωνει ολο σου το προωπο χααχαχχαχα πιστεψε με. Οσο για τα ακουστικα το εχω ψαξει....
|
|
|||
|
|||
Μπέρδεμα... Θα κρατήσω το θέμα της αεροδυναμικής και το μπάσιμο του αέρα στα πλην και στα συν το design και την αντιθαμβωτική της BMW. Θα πάω να τα δοκιμάσω όλα (και on και οn-off) και βλέπουμε! Μια πρώτη δοκιμή πάντως του Enduro της BMW με γλύκανε! Όποια άλλη παρατήρηση καλοδεχούμενη! Υ.Γ. ThanDim δεν μπορώ να μπω στο link, πρέπει να κάνω εγγραφή. |
|
|||
|
|||
Εγώ θα σου έλεγα να λάβεις υπ'όψη σου και το ύψος της ζεταλίνας της μηχανης.Πόσο χαμηλα ή ψηλα είναι και σε πιο ύψος σκάει ο αέρας πάνο σου.
Ο Τάκης σου γράφει απο την εμπειρία του με το ADV που έχει ΠΟΛΥ πιο ψηλή ζελατίνα απο το 650.Ο Δαναός που το έχει δοκιμάσει με το HP (που δεν έχει καν ζελατίνα,αν δεν κάνω λάθος) σου έγραψε τις εντυπώσεις του. Το ίδιο θα σου έλεγα και για κράνος που προορίζεται για street μηχανες. Last edited by gma21; 12-02-2009 at 14:00. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σωστός ο Αινείας !!! Πρέπει να προσέξεις κ το πώς σου "κάθεται" στο κεφάλι .. Για μένα είναι σημαντικό !!!!! Δοκίμασε αρκετά πριν αποφασίσεις τελειωτικά. .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
εχεις δίκιο φίλε ετσι ειναι!!!!
|
|
|||
|
|||
οκ!δεν το ηξερα!παντως στο astro-r που εχω βαλει εχω παθει πλακα με το ποσο αποτελεσματικη ειναι!
|
|
|||
|
|||
Μαρία βρήκες καμιά άκρη ;;;
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η αλήθεια για τα κράνη και τον προστατευτικό τους ρόλο | leonidas | Κράνη | 13 | 28-05-2009 18:22 |
Κάτι σημαντικό για τα κράνη | KostasGS | Κράνη | 4 | 31-12-2008 15:05 |