|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ...αλλαγη λαδακι/φιλτρο σε R1200GS
Συγχαρητηρια και παλι για την φοβερη δουλεια σου!
2 ερωτησουλες λοιπον για τον καταξιωμενο μηχανικο του φορουμ μας: 1)που βρησκεις το εργαλειο για το φιλτρο 2)Εαν στα 10000 αλλαξεις λαδια και πας μετα για ρυθμισμα βαλβιδων, θα πρεπει να αδειασουν τον κινητηρα για να τις ρυθμισουν ή γινεται αν απλα κατσουν τα ηδη αλλαγμενα λαδακια? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! |
|
|||
|
|||
... αδελφε!...το εργαλείο για το φιλτρο εδω πανω το βρισκεις σε οποιαδηποτε μοτο/μαγαζο ρωτησεις (Louis,Polo,Hein Gericke κτλ) ... ακομα και στη μαμα BMW να πας με 10 ευρω το παιρνεις!...ειμαι σιγουρος οτι και στην Ελλαδα στη μαμα BMW αν το ψαξεις ...γυρω στα 15 ευρωπουλα και θα το χεις!
...στην ρυθμιση των βαλβιδων φιλε ...και οταν βγουνε τα καπακια των κυλίνδρων ... ζητημα να πεσουν μερικα μολις ml ..γυρω στα 30 που βρισκονταν ακομα μεσα!...ολο το υπόλοιπο λαδακι βρισκεται μια χαρα μεσα στο κινητήρα!...δεν εχεις προβλημα! .......... |
|
|||
|
|||
ΠΟλυ ωραια γιατι χαρη στα δικα σου ποστ καθε 10000 το βλεπω να το πηγαινω μονο για τις βαλβιδες στο συνεργειο!
(με το που το πηρα το πηγα για λαδια και μου πηρε η bmw 16 ευρω για την αλλαγη, με δικα μου λαδια εννοειται,χωρις φιλτρο!) Ασε που σκοπευω να αλλαζω βαλβολινες διαφορικου και σασμαν καθε 10000 μιας και τη μηχανη θα την κρατησω για πολυ!) Last edited by yamdoc; 30-04-2010 at 02:22. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλησπέρα σας , συγγνώμη επειδή έχω πολύ λίγο καιρό που έχω BMW θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικό με τα λάδια γιατί με παραξένεψε πάρα πολύ . Έχω ενα GS 1200 Adventure και το πήρα τον Οκτώμβρη του 2009 και έχω κάνει μέχρι τώρα 5500χλμ και κάθε 800χλμ το μηχανάκι , μου τρώει 150 με 200 γραμμάρια λάδι , δεν τα χάνει από πουθενά απλά τα τρώει . Είναι σωστό να συμβαίνει αυτό ή κάνω κάτι πολύ λάθος ? Την μηχανή την κυκλοφορώ και στο κέντρο . Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων .
|
|
|||
|
|||
ΧΑΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!!Λοιπον,συγκρινοντας παντα με την δικη μου εμπειρια ετσι θα παει μεχρι τα 20.000χλμ.Μετα θα σταματησει να τρωει.Αυτα!!!!
|
|
|||
|
|||
Πέρνουμε μαθήματα !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Έτσι πως πάνε τα πράγματα θα τυπώσουμε τα δικά σας "εγχειρίδια" και θα κάνουμε ένα δεύτερο manual και θα πηγαίνουμε στην αντιπροσωπεία μόνο για τα δύσκολα!
Μπράβο |
|
|||
|
|||
Φιλαράκι είσαι δάσκαλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|||
|
|||
Ωραιο ποστ φιλε Γιαννη.
Βλεπω εχεις βαλει και τα αρχικα σου στην πινακιδα της μοτο... Για οποιον δεν ξερει το SG ειναι ο κωδικος περιοχης(Σολινγκεν) και το IP ειναι τα αρχικα του ονοματεπωνυμου του Γιαννη. Εκει εχεις επιλογη για το τι θα γραφει η πινακιδα σου. Στην γειτονια σου ημουνα Χριστουγεννα του 2003 τελευταια φορα.Εμενα στο Esslingen. Γυρισα σχεδον ολη την Στουτγκαρδη,αλλα γμτ. το μουσειο της Πορσε ηταν κλειστο και δεν προσκυνησα... Ισως βρεθουμε κάποτε οταν ξαναερθω,εχω και κατι φιλους στο Grunbach ευκαιρια θα ειναι. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή τακάκια φρένων πίσω τροχού σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 44 | 03-01-2013 02:58 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
...προετοιμασία για αλλαγη λαστιχα σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 3 | 29-04-2010 22:38 |