|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατασταση τσιμουχας "διαφορικου"
Απόσπασμα:
Το μονο που μου ειπαν ειναι, οτι αν μπορουσαν να τις πουλησουν θα στοιχιζε η συγκεκριμενη μονο 5,5 ευρω παρακαλω και αυτο γιατι ειναι η καλυτερες ποιοτικα τσιμουχες τις εν λογο εταιρειας. Αν ηταν απλες (και οχι ακρυλικες) θα στοιχιζαν περι τα 4 με 4,5 ευρω!!! Ετσι δεν την γλυτωσα αυτην την αγορα απο τις εδω αντιπροσωπειες και την πληρωσα τελικα 24 ευρω !!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
ΕΥΑΡΙΣΤΩ!ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Yes, yes!!!! |
|
|||
|
|||
ευχαριστω!!
|
|
|||
|
|||
Χθες άλλαξα και εγώ τσιμούχα στο δικό μου μετά από 42.000χλμ (gs 1200 08/2006), μου κόστισε αγορά 15 ευρώ.
Να προσθέσω ένα "κολπάκι" που χρησιμοποίησα και μου έκανε τη ζωή εύκολη. Για να βγάλω την παλιά τσιμουχα, βίδωσα προσεκτικά στο κέντρο της - ώστε να μην γρατζουνίσω τα τοιχώματα - μιά λεπτή ξυλόβιδα γύρω στο 1 πόντο. Με ένα μυτοτσίμπιδο την τράβηξα και ...αυτό ήταν. Φίλε boxer ευχαριστώ πολύ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
... αργα ή γρηγορα θα ρθουμε στη θεση σας και καλα ειναι να ξερουμε!... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ωραίος !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο που την προμηθευτηκες? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |