|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βουλευτές ζητάνε συγνώμη από τον λαό-Κάλιο αργά παρά πο
Πολύ αργά …
Εξομολογείται την ευθύνη … αλλά δε μας λέει …ποια είναι η ποινή τους …ποια η τιμωρία τους. Λες και αυτοί να αυτοεξοριστούν στο Παρίσι ??? … όπως έκαναν κάποιοι μαχητές της Δημοκρατίας ??? …βαριά η τιμωρία !!! Μήπως πιστεύουν στην ρήση ... “εξομολογούμενη αμαρτία παύει να είναι αμαρτία” ? Τα αντιπαραγωγικά χρόνια δε γυρίζουν πίσω … το ότι η Δωρεάν Παιδεία & η Γενική Παιδεία διαλύθηκε και βασιλεύει η παραπαιδεία … το ότι, το “απροσπέλαστο” του Θεσμού της Δικαιοσύνης κατάντησε εξαίρεση για τους λίγους και “δυνατούς” …το ότι η “Υγεία” έγινε προσόν για τους λίγους …Πιστεύουν πως αυτά ξεπερνιούνται με την αναγνώριση του σφάλματος ? Νιώθουν ενοχές για τα παραπάνω ??? Το ότι όλα τα χρόνια τα λεφτά των πολιτών που προορίζονταν για Δημόσια Έργα …κατέληγαν σε πισίνες - βίλες και offshore εταιρίες…και χιλιάδες άνθρωποι άφηναν την τελευταία τους πνοή στην ασφαλτο και τους δρόμους που ποτε δε φτιάχθηκαν Και πόσα άλλα εγκλήματα έχουν διαπρέψει ... ΟΛΑ Συνειδητά. Με αυτά θα πρέπει να κρεμαστούν μόνοι τους στο Σύνταγμα Οι δημοσιογράφοι τους φώτιζαν και αυτοί τους αγνοούσαν ??? Ποιοι δημοσιογράφοι ??? ο πρετεντερης ο χατζηνικολαου η τρεμη ο ρουσόπουλος ο παναγιωτοπουλος??? …μάλλον τους παραφώτισαν !!! Οι πελατιακές σχέσεις δε κρύβονται … Σε κάθε κοινωνικό γεγονός πολιτικού ή δημοσιογράφου …υπάρχουν μόνο εκατέρωθεν παρουσίες Ο εγκληματίας και ο “υποθάλπης” …έχουν κοινό μερίδιο ευθύνης. Ο μεν εγκληματίας …εγκληματεί με μόνο γνώμονα το ατομικό του συμφέρον … ο δε “υποθάλπης” …υποθάλπει και το έγκλημα και τον εγκληματία … αποκομίζοντας ότι περισσότερο μπορεί μέσω του εκβιασμού … Έκλεψαν – δεν έκλεψαν …Όλοι τους είναι Ένοχοι Παραδειγματισμένοι και εμείς από αυτούς …γίναμε “κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση” τους. |
|
|||
|
|||
Εμένα μου άρεσε. Καλό είναι να μην τα βλέπουμε όοοοοοολα στραβά. Γνώμη μου!
|
|
|||
|
|||
Άν η κίνηση αυτή είχε γίνει πριν από 2-3 χρόνια, θα συμφωνούσα μαζί σου. Τώρα είναι αργά. Γνώμη μου!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βουλευτές «την έκαναν» μέσω θαλάσσης! | bokis | Επικαιρότητα | 39 | 04-06-2011 12:04 |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 03:06 |
Βουλευτές-γιατροί ή βουλευτές-γάτοι;; | Carduelis | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 17-07-2010 11:57 |
Καλύτερα αργά παρά ποτέ..!!! | vp_68 | Καλώς ήλθατε | 11 | 14-06-2009 11:13 |
Mην κάθεστε μέχρι αργά στο γραφείο | Alext | Χιούμορ | 6 | 27-05-2009 20:34 |