|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II
Καλή διασκέδαση παλικάρια ...
|
|||
|
|||
Καλσπέρα σας βρωμικοι τυποι!!!
Λοιπον ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Σαββατοκυριακο μεσα δεν γινετε με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!! Θα κανω ενδωφλεβιες ενεσεις με λασπη για να ερθω στα ισα μου (μου το ειπε η γυναικα μου χαχαχχα) Περα απο την πλακα θα προσπαθησουμε να κανουμε την διαδρομη!! Θα κανει πολυ κρυο ειδικα στα περασματα των κορφων. Στανταρ θα εχει χιονι. Ειδικα απο την Βορεια πλευρα. Δεν το συζυταμε για χωματινα λαστιχα!! Δεν βγαινει αλλιως με τιποτα. Παρτε και κανενα εξτρα ρουχο μαζι σας σε περιπτωση που βραχουν αυτα που φοραμε. Και καμια σακουλα αδεια μαζι σας (σουπερ μαρκετ) γιατι τα βρεγμενα ποδια ειναι οτι χειροτερο. Παρτε και καμια σοκολατα μαζι και καφε ζεστο αν μπορειτε. Και νερο!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ και θα πρεπει να το ψαξουμε ή ακομα και να γυρησουμε Παμε και βλεπουμε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΩΣΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ....... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστος ο φιλος!!!!!!! |
|
|||
|
|||
(Παρτε και καμια σοκολατα μαζι και καφε ζεστο αν μπορειτε. Και νερο!!!)by danaos!
...κατάλαβα......αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει παϊδάκια μετά.. |
|
|||
|
|||
και κανα ξηροκάρπι βρε........
άντε και καλά να περάσετε |
|
|||
|
|||
καλησπερα σας !! αν ειναι για κυριακη ειμαι μεσα.. σαββατο γ@μ@ την ατυχια μου δουλευω...
|
|
|||
|
|||
ΛΟΙΠΟΝ...μετα απο το εγκυρο δελτιο καιρου της Πετρουλας πειραμε την αποφαση να κανουμε την βολτα..οσοι θα ερθουν με GS H ADVENTURE πρεπει να εχουν βγάλει το μπροστα λασπωτηρα!!!
το ραντεβου ειναι 8.30 στην εξοδο 4 της αττικης οδου... 1.DANAOS....HP2 2.FIRE RED...1200 ADVENTURE 3.SPACE.......1200 ADVENTURE 4.WET & DIRTY..SE |
|
|||
|
|||
Τοοοοοοσοι πολλοι θα ειμαστε??!?!?? χααχχαχαχααχα
Παμε νωρις γιατι δεν ξερουμε τι θα βρουμε εκει επάνω!!! Αν ολα πανε καλα γυρναμε και απο χωμα!! Σπιτι μεσημεριανες ωρες οχι μετα της 2.... (αν ολα πανε καλα) παρακαλω πολυ μην αργησουμε γιατι θα εχει ασχημο καιρο και δεν ειναι και οτι καλυτερο να περμενεις..... Α καμερα να παρω? ή μονο φωτογραφικη?.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φωτογραφική θα έχω κ εγώ μαζί μου!!..είναι κ αδιάβροχη!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θες να μου πεις οτι θα ειμαστε σπιτι 2 το μεσημερι??? μαλλον απο τις 2 και μετα θες να πεις... θες και καμερα ρε βεντετα!!χαχαχαχα οτι γουσταρεις παρε αδερφε!!!μην ξεχασεις σκηνοθετη,μανατζερ,κομπαρσους και κασκαντερ (για τα δυσκολα περασματα και τις σαβουρες) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!! | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 143 | 17-01-2010 01:22 |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |