|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 1150 GSA
Ευχαριστώ παιδιά.
|
|
|||
|
|||
δεν εβαλες το βασικο ,μεχρι ποσα εχεις σκοπο να δωσεις ,εχει απο3,500 εως και 10,000 (!!) ευρω...
με το καλο να βρεις αυτο που ψαχνεις.. |
|
|||
|
|||
Σωστή η παρατήρηση.Μέχρι 5000 Ευρώ.
|
|
|||
|
|||
Βάλε κατι τις και κοπάνα το άσπρο. Γιατί αν δεν το πάρεις άσπρο, θα σε κυνηγάει ο Θεολόγος να στο βάψει άσπρο
|
|
|||
|
|||
Ναι,όντως οι προβολείς είναι αξεσουάρ απαραίτητο στις παχιες ομιχλες που συναντάμε συνέχεια στα χειμωνιάτικα ταξίδια μας στα highlands.
Βρε όλα καλά είναι αλλά και το χιλιοτρακοσαρι είναι ακόμα καλύτερο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι ρε Μάκη οκ δεν πάμε σε ομίχλες, αλλά τα φώτα δεν είναι κ τα καλύτερα. Από αυτήν την άποχη.. Παληκάρι, πως και δεν δίνεις εσύ καμία? |
|
|||
|
|||
Το σκέφτομαι ρε Κωστή.
Αλλα έχω μια πολύ καλη ADV(άνευ σερβο) και λυπάμαι να τη δώσω. Σιγά σιγά όμως φθινουν οι καλές περιπτώσεις σε 1150αρια.Οποιοι τα παίρνουν πια δεν τα δίνουν! |
|
|||
|
|||
Σωστό και αυτό αν και πάντα κάτι υπάρχει. Εδώ βρήκες 1150 me 15.000klm (αν θυμαμαι καλά το αημί). Κάποιοι που είχαν μοτοσικλέτες, η γούσταραν να την έχουν στο γκαράζ, ζορίζονται και τις δίνουν
|
|
|||
|
|||
Bmw R 1150 GS Adv. Λογω αναγκης '03 - € 4.500 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr
Αυτό είναι μία καλή περίπτωση.Το είχα προσέξει και εγώ.Αρκετά τα αξεσουάρ,καλά τα χλμ και καινούριο συμπλέκτη.Με προβληματίζουν τα βαμμένα μαύρα καπάκια και δεν ξέρω γιατί δεν έχει την ασημί σχάρα πίσω!Πάντως ότι και να γίνει 1150 adv θα πάρω και ας καθυστερήσει λίγο η υπόθεση μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη.Το τελευταίο πραγματικό GS που έβγαλε η BMW!Πρίν επτά χρόνια μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το πάρω καινούριο και στράβωσε τελευταία στιγμή η φάση.Ακόμη θυμάμαι τις κατάρες που είχα ρίξει.Τώρα δεν την ξαναπατάω... Last edited by dim; 16-02-2013 at 22:02. |
|
|||
|
|||
Τι σε πειραζει η μαυρη σχαρα κουκλα ειναι και για πια μαυρα καπακια λες??
|
|
|