|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ζητάω για Test Ride κράνος Schuberth C3 Large
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάνε ένα συγκριτικό με αυτό που έχεις ......... |
|
|||
|
|||
για πες μας τιμη? στη θεσ/νικη το βρηκα μετρητοις 470Ε
|
|
|||
|
|||
Βεβαίως,
αρκεί ο δοκιμαστής να έχει εύκαιρο το ακριβές αντίτιμο ώστε να το προκαταβάλλει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επίσης θα ήταν άδικο να κρίνω με καθαρά προσωπικά κριτήρια ένα κράνος των 200€ (Givi X08) με ένα των 500€ (C3). Άσε που η ποιότητα του Givi (για τα δικά μου μέτρα και σταθμά) είναι συγκλονιστική για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Παρ'όλα αυτά, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με όσα έγραψες σε προηγούμενο ποστάρισμα του ίδιου θέματος για το Schuberth. Είναι πολύ-πολύ ποιοτικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αθόρυβο. Δείχνει όμως ότι είναι πολύ καλά μελετημένο αεροδυναμικά διότι η στάθμη του θορύβου ανταποκρίνεται άμεσα σε αλλαγές της θέσης του αναβάτη ως προς τη ροή του αέρα. Ακόμα και μια μικρή κλίση του κεφαλιού προς τα κάτω αλλάζει σημαντικά το θόρυβο που ακούγεται. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο κράνος θα αποδώσει τα μέγιστα σε καθαρή ροή αέρα, δηλαδή σε ένα γυμνό μηχανάκι (χωρίς φαίρινγκ και ζελατίνες) Αντί συμπεράσματος: Όποιος θέλει να το αγοράσει για το αθόρυβο (και μόνο) της υπόθεσης μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι όπως τα λέει ο Παναγιώτης, ακριβώς τις ίδιες εντυπώσεις έχω κι εγώ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται κράνος Schuberth S1 Carbon No60 | lycos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 28-11-2010 21:59 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 20-09-2010 00:39 |
Test Ride, BMW R16 | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 6 | 27-06-2010 11:21 |
Πωλείται κράνος Schuberth καινούργιο | kotskofi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 12-01-2010 12:42 |
TEST RIDE | nsepsas | Γενικά - Αναβάτης | 21 | 03-06-2009 21:12 |