|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Africa Twin
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το africa οπως και να το κανουμε ειναι διαχρονικο.οχι επειδη ειναι απο εταιρεια οροσημο στον χωρο της μοτοσυκλετας.αλλα επειδη το αξιζε να μεινει στην ιστορια. το ξερω,δεν εχει το γκαζι που θα σε τρελανει η ακομα που θα σου αρεσει πολυ,ομως στην εποχη της ηταν μια χαρα γι αυτα που προσφερε. ταξιδιαρα,ομορφη,απροβληματιστη,δεν ελεγε οχι στο χωμα με καποιες υποχωρησεις βεβαια.ειχε τα απαραιτητα που πρεπει να χει μια μηχανη. μακαρι τωρα να εβλεπα ενα νεο μοντελο africa στα χναρια της παλιας με λιγο μεγαλυτερο μοτερ,με ενα abs και τιποτα αλλο απο τα ηλεκτρονικα καλουδια που εχουν πλεον γεμισει τις συγχρονες μηχανες και τις εχουν κανει robocop. ουτε ηλεκτρικη αναρτηση.τι ειναι ποια το να κατεβει ο αναβατης και να ρυθμισει την αναρτηση. οι σημερινες μηχανες μας εχουν κανει να ξεχναμε τον παλιο καλο ορο της μηχανης.γεματες απο πολλα κομφορ μας εχουν γλυκανει κι εχουμε ξεχασει τις εποχες που με βρωμικα χερια βαζαμε τις καλες μας στις λασπες και καναμε πανυγηρι. οχι,δεν ειμαι μεγαλος,ειμαι μολις 28 ετων ομως εχω περασει απο πολλα σταδια στο θεμα της μηχανης. και με mz κυκλοφορουσα,και με rd 350 <<στριγγλα>> και με fz1000 και με ενα suzuki απαρχαιωμενο διχρονο 50αρακι που πηγαινε ομως πολυ καλα,και με xt 600 89...ευτυχως,προλαβα κι εζησα καποια καλα,καποιες καλες εποχες που επεφτα στην λασπουρια με την μηχανη και γελουσα,ενω αν πεσω με το θεριο το adv θα κλαιω,γιατι ειναι πεσιμο και διχιλιαρο.πως να αγγιξω εγω αυτη την μηχανη αφοβα,δε μπορω,προσπαθω τουλαχιστον να την χαιρομαι οσο μπορω και μεχρι καποια απο τα ορια που φτανει. η africa λοιπον μου θυμιζει κατι απο τις τοτε εποχες.ισως ο τελευταιος απογονος...της πραγματικης μηχανης.κι αμεσως μετα βαζω ως αντικαταστατη της το ktm 990 adv γιατι πολυ απλα καμια αλλη δεν ειναι αξια για αντικαταστατης του αειθαλες africa twin. πριν καιρο μου χε κατσει μια καλη ευκαιρια και ο κουτος δεν το κυνηγησα το θεμα.ομως καποια στιγμη ειμαι σιγουρος οτι θα παρω africa...γιατι οσο κι αν θελει η λογικη να μου πει stop η καρδια ζηταει το αντιθετο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
. . . και τα βουνά . . .και τα βουνά . . . |
|
|||
|
|||
1995 africana No1
|
|
|||
|
|||
1999 africana No2...απιστευτες μοτοσυκλετες που σου εκαναν ολα τα κεφια,χωρις ζημιες αν εξαιρεσουμε κατι ανορθωτες και κατι λαμπες....μακαρι οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,η honda να την ξαναεβγαζε στην παραγωγη με ενα abs μονο παραπανω και χωρις πολλα ηλεκτρονικα καλουδια......
|
|
|||
|
|||
Πολλοί ζητούν την αίγλη της, αλλά οι της HONDA δε τολμούν την αναβίωσή της. Πιο εύκολο είναι ίσως να δανειστείς τα χρώματά της ...
Last edited by Fuji; 21-11-2010 at 17:49. |
|
|||
|
|||
Ωραίο κομμάτι . |
|
|||
|
|||
Αν κρίνω από το λαχανί τοίχο, πρέπει να είναι στο Motodrive του Σάββα στη Νέα Τύρινθα!!
|
|
|||
|
|||
'Εχουν περάσει 7 μήνες από τότε που την έδωσα και νιώθω ότι μου λείπει!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ 3 AFRICA TWIN CLUB B.ΕΛΛΑΔΟΣ | paschalis | Χωμάτινες εξορμήσεις | 38 | 25-05-2012 00:23 |
Για Africa... | Africaptan | Ζήτηση | 20 | 13-01-2011 10:12 |
Πως θα ήταν μια Africa Twin 1200; | S.T | Άλλες εταιρίες | 22 | 22-07-2010 08:06 |
Honda africa twin η Bmw gs650 funduro | taksidiotis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 09-04-2010 19:06 |
Ζητείται AFRICA TWIN XRV 750 '92-'95 | frits | Ζήτηση | 19 | 24-01-2010 23:42 |