|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 3μέρες στο Όρος.,.,.
Χρήστο ... οι φωτογραφίες σου, όπως πάντα τέλειες ...
Αλλά αυτή τη φορά, ο σχολιασμός σου ήταν αυτό που με εντυπωσίασε* ... * την λέξη την χρησιμοποιώ, με όλη της την σημασία !!!! .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο βρε Χρήστο, βοήθεια σας να είναι
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Χρηστο ομορφες φωτο αλλα ακομα πιο ομορφα κειμενα...
Η μονη ειναι του Διονυσιου που ειχαμε παει με τα φιλαρακια του φορουμ περισι!! |
|
|||
|
|||
ναι ναι του Διονυσίου είναι.,.,.,
να είστε καλά ..,., για τα καλά σας λόγια., χαίρομαι πάντα όταν η πέννα μου έχει έστω και λίγο προβληματισμό.,,.,., |
|
|||
|
|||
Δεν έχω πάει και δεν ξέρω κι αν θέλω να πάω ποτέ, προτιμώ να τα βρίσκω με τον Θεό (ή όπως Τον ονομάζει ο καθένας) και με τον εαυτό μου μόνος μου, σε κάποια βουνοκορφή ή δίπλα στην αγριεμένη θάλασσα.
Δεν μπορώ όμως να μην σε συγχαρώ Χρήστο για τις καταπληκτικές φωτογραφίες και τα γεμάτα ουσία κείμενα που τις συνοδεύουν. Και στην 6η φορά λοιπόν! |
|
|||
|
|||
πανθηρα οι φωτο καταπληκτικες,τα τοπια ειναι εκει κ υπαρχουν οπως κ οι μοναχοι που μας περιμενουν.................μεσα απο την ''πενα'' σου ομως ολα παιρνουν κ μορφη-τροφη για σκεψη,να κοιταξω μεσα τον εαυτο μου κ'' εξω'' απο αυτον τον κοσμο,εκει στο αγιο ορος ,το περιβολι που τοσα εχω ακουσει,κ ποτε δεν αξιωθηκα να παω...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απιθανος σχολιασμος,εκπληκτικες φωτο,αλλα και θεμα που αφηνει πολλα περιθωρια για περισυλλογη και στοχασμο....
|
|
|||
|
|||
Eίναι η πρώτη φορά που μου γεννήθηκε η επιθυμία να επισκεφθώ το Άγιο Όρος...
Να είσαι Καλά Χρήστο.. |
|
|