|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 !!!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλημέρα στην παρέα.....
Ένα ζευγάρι, ήταν νιόπαντρο, μόλις δύο εβδομάδων. Ο σύζυγος, αν και πολύ ερωτευμένος, ανυπομονούσε να πάει στην πόλη και να διασκεδάσει με τους παλιούς του φίλους, και λέει στη νέα γυναίκα του: - "Γλύκα, θα γυρίσω αμέσως." - "Που πας λουκουμάκι μου;", ρώτησε η γυναίκα του. - "Πάω σε ένα μπαρ, κούκλα μου για μια μπύρα." Τότε η γυναίκα του, του λέει: - "Θέλεις μπύρα αγάπη μου;" Πάει στο ψυγείο, ανοίγει την πόρτα, και του δείχνει 25 διαφορετικά είδη μπύρας, από 12 διαφορετικές χώρες Γερμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ινδία, κ.λ.π. Ο σύζυγος δεν ξέρει τι να κάνει, και το μόνο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί είναι: - "Ναι, τρελιάρα μου αλλά το μπαρ, ξέρεις, έχει το παγωμένο ποτήρι." Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση του, όταν η γυναίκα του τον διακόπτει, και του λέει: - "Θέλεις παγωμένο ποτήρι, γλυκούλη μου;" Πάει στην κατάψυξη και βγάζει ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας, τόσο παγωμένο που κρύωνε που το κρατούσε. Ο σύζυγος, έδειχνε λιγάκι χλωμός, και λέει: - "Αγαπούλα μου, στο μπαρ όμως έχουν αυτά τα ορεκτικά, που είναι αληθινά νοστιμότατα. Δε θα αργήσω. Θα γυρίσω αμέσως. Στο υπόσχομαι. Εντάξει;" - "Θέλεις ορεκτικά τσακπινογαργαλιάρη μου;" λέει η γυναίκα. Ανοίγει τον φούρνο, και βγάζει έξω 15 πιάτα διαφορετικών ορεκτικών φτερούγες κοτόπουλου, χοιρινό κρέας, κ.λ.π. - "Μα γλυκό μου αγριομανουλομάνουλο, στο μπαρ φωνάζουν, άσχημα λόγια και τέτοια..." - "Θέλεις άσχημα λόγια μελομακάρονό μου; Ορίστε πιες τη γ***** μπύρα σου και φάε τα γ****** σνακς σου, γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά....το `πιασες μ******* ?" Last edited by pirate; 07-02-2010 at 12:20. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
καλημεραααααααααααα..................σε ολους |
|
|||
|
|||
Kαλημέρα Κωστή!
|
|
|||
|
|||
καλημερα σε ολους!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες -Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 61 | 07-02-2010 04:03 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 116 | 06-02-2010 09:38 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 96 | 05-02-2010 07:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 59 | 04-02-2010 08:03 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010 !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 03-02-2010 02:26 |