|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και ομως συνεβη,
Αυτο εχει συμβει και σε φιλο μου που ειχαμε παει μαζι διημερο.
Ενω πηγαιναμε κανονικα του κανει διακοπες και μεσα σε 20-30 δευτερα του εσβησε με αποτελεσμα να παταει μιζα και να μην παιρνει. Ηταν αυτο το ρελεδακι που λες και επειδη εκει που ημασταν ηταν λιγο δυσκολο για βοηθεια, κοψαμε το καλωδιο που παει πανω στο ρελε και ενωσαμε κατευθειαν τη φισα με τη μπαταρια και ετσι δουλευε συνεχεια η αντλια.Μονο που οταν σταματαγαμε το ξεσυνδεαμε απο την μπαταρια για να μην δουλευει συνεχεια. Οταν ηρθαμε Αθηνα αλλαχτηκε στην εγγυηση. |
|
|||
|
|||
Πόσο κάνει αυτό το εξάρτημα; Ξέρει κανείς; Να το έχουμε μαζί μας, ποτέ δεν ξέρεις!
|
|
|||
|
|||
χρηστο αυτο το πραγματακι κανει 140€
|
|
|||
|
|||
Και ενα link απο Αγγλια μερια που εκαναν την πατεντα αυτη και την εχουν παντα μαζι τους για την κακια ωρα.
http://www.ukgser.com/forums/showthread.php?t=143272 δυστυχος ειναι στα αγγλικα,αλλα εχει και φωτο που μπορεις να καταλαβεις τι θα κανεις και πως θα το κανεις. |
|
|||
|
|||
Πόσο; Ευτυχώ είναι ένα...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τελικά, τί να κουβαλάμε μαζί μας ;;;;; Ολόκληρο το Mobile Service ????????
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το επαθα και γω πριν 2 μηνες μετα απο 4μιση χρονια και 83000χλμ. (Βεβαια πριν απο ενα μηνα μ αφησε και απο κατι αλλο, αλλα μην το κανουμε θεμα! ). Μ' αφησε επιτοπου στην εθνικη οδο. Εγω δεν ειχα εγγυηση και πληρωσα 146ευρω.
Ρελες αντλιας βενζινης. Συνηθως το παθαινει απο την υγρασια. Η προσωρινη λυση φυσικα ειναι να εχεις ενα καλωδιο για να συνδεσεις την αντλιας βενζινης με την 12V παροχη κατευθειαν. Βαζεις μπρος και πας στο συνεργειο για επισκευη. Αν θες να φτιαξεις αυτο το καλωδιο πηγαινε να παρεις τον χαλασμενο ρελε. Παιρνεις το μπλε βυσμα που συνδεεται στην αντλια και βρισκεις ενα βυσμα που βαζουμε στην 12V παροχη κατω απο την σελα. |
|
|||
|
|||
...καλά , είναι απαράδεκτο αυτό το πρόβλημα , δεν το συζητώ. βλάβη από υγρασία στο ηλεκτρικό κύκλωμα ? ? ? γερμανικό είναι το μηχανάκι μας, όχι ιταλικό ! τέλος πάντων...
η λύση για να γυρίσεις σπίτι πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πρακτική . ωραίες πληροφορίες !! |
|
|||
|
|||
Εμένα μου συνέβη όταν πήγα να παραλάβω καινούργια την Adve μου (6/07) απο την αντιπροσωπεία, με 0 km! Πάει να την βάλει μπροστά κ.......ΤΙΠΟΤΑ!!! Τραγωδία! Τελικά έφταιγε το αυτοματάκι της αντλίας βενζίνης. Τελικά μου το αντικατέστησαν κ την παρέλαβα την επόμενη μέρα. Συμβαίνουν κ στις καλύτερες οικογένειες.....
Jefe |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
και ομως .....ισχυει!!!!!!! | Alext | Χιούμορ | 7 | 24-05-2009 16:39 |