|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φροντίδα μαύρων πλαστικών.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ξεκινήσω από Praktiker και μετά Armoil κλπ
Θα επανέλθω με αποτελέσματα. Εγώ χρησιμοποίησα γαλακτωμα σιλικονης αλλά κάνει δουλειά όταν τα πλαστικά είναι καινούργια όταν έχουν ασπρισει τα αποτελέσματα είναι πρόσκαιρα. |
|
|||
|
|||
και για τα μαύρα γιαλυστερά???
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως μια βαλίτσα που είχε γίνει χάλια από τον ήλιο την πέρασα με θερμοπίστολο πριν από ένα χρόνο. Έγινε σαν καινούργια και είναι ακόμη έτσι.
|
|
||||
|
||||
Εγώ χρησιμοποιώ λάδι σιλικόνης σε όλα τα πλαστικά - μοτοσυκλέτες κ αυτοκίνητα
καθώς κ σε όλα τα ελαστικά κομμάτια ... σωληνάκια, λάστιχα στις πόρτες αυτοκινήτων, ταμπλώ αυτοκινήτων παλιότερα κ.λ.π. Στις ρόδες ΜΟΝΟ γύρω γύρω Το λάδι σιλικόνης, "τρέφει" όλα τα παραπάνω, δεν τ' αφήνει να "σκάνε" κ τους δίνει μια όμορφη - smooth - υφή ...
|
|||
|
|||
Νίκο,
Πως είναι αυτό το λάδι γιατί εμένα είναι σαν γάλα το κάνει όμορφο αλλά για λίγο, τα δε ασπρισμένα ίσα ίσα που τα επαναφέρει. Η ζωή και η μηχανή δεν έχουν όπισθεν . Από το iPad μου |
|
|||
|
|||
Για μικρά κομμάτια δοκιμάστε και camel παπουτσιών σε πάστα και τρίψημο.
|
|
|||
|
|||
Ναί συμπατριώτη μου αλλά όταν ακουμπάς επάνω θα γίνεσαι μαύρος όπως παλιά τα παντελόνια στο ρεβέρ.
|
|
|||
|
|||
παιδιά για όλες τις ματ επιφάνειες και άβαφα πλαστικά,
AUTOGLYM Bumper Care, πρασινωπό γαλάκτωμα, απλώνετε ελάχιστο και σκουπίζετε με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα απλά κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ !! |
|
|||
|
|||
Κύριοι
Δοκίμασα καθ υπόδειξη του drz το auto glym και πραγματικά κάνει θαύματα σε σχέση με το γαλάκτωμα αιολικό ης που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα. Μένει βεβαι να δούμε διάρκεια εφαρμογής και συμπεριφορά μετά το πλύσιμο Τα ξαναλέμε Από το iPhone μου |
|
|||
|
|||
που το βρισκουμε αυτο το autoglym?
|
|
|