|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νεα χρωματα gs....
|
|
|||
|
|||
Όμορφα και τα δυό . |
|
|||
|
|||
To 800αρι είναι μούρλια..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εγω ηδη εφτιαξα project για το μαυρο gs....πω,πω,μαζι με ολα τα εξτρα που ειχα βαλει στο προηγουμενο,καποια βαμενα μαυρο ματ θα ηταν απλα χαρος η μηχανη....και πολυ mafia...
|
|
|||
|
|||
Εμένα Νίκο μου αρέσει πολύ η νέα GSA, και αρχίζω και την κοιτάζω πάλι.... |
|
|||
|
|||
κουκουρουκου και τα δυο, πολυ γυφτικα, ειδικα το 800,
στο adve επρεπε το κατω μερος του ντεποζιτου που ειναι ασπρο, να γινει γκρι οπως της σελλας το κατω μερος, να αφησει μαυρο τον σκελετο, και να του εχει στανταρ την φιμε ζελατινα, και η εξατμιση να ειναι η μαυρη της ac snitzer(οπως την λενε τελος παντων), επισης και τα πλαινα προστατευτικα τα αλουμινενια στους κυλινδρους να ειναι μαυρα, και τα καγκελα παλι στο γκρι οπως της σελλας, το adve το λενε εκδοση triple black, και το 800 trophy special edition Last edited by J-P-HELLAS; 05-07-2011 at 21:25. |
|
|||
|
|||
το adve ειναι ερωτας,παει και τελειωσε.τουλαχιστον ετσι οπως το βλεπω στις φωτος.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε να σε δω...
|
|
|||
|
|||
Σε βλεπω να πουλας το tenere
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νεα τελη κυκλοφοριας..... | Ακιs | Αυτοκίνητο | 142 | 23-08-2011 19:39 |
Νεα προσφορα BMW για τα GS | MOYTPO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 0 | 06-05-2011 20:52 |
Νεα παγκρήτια μάζωξη??? | gelasios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 29-09-2010 21:35 |
Νεα χρωματα για το 2010 για την σειρα F/GS | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 21-09-2009 13:54 |