|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μ'ΑΡΕΣΕΙ-ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ
Ειναι πολλα αυτα που δεν μου αρεσουν.....
Οτι ομως απο αυτα δεν ειναι ικανο να με σκοτωσει,με κανει πιο δυνατο.... Ειναι επισης πολλα αυτα που μου αρεσουν....... Αυτο ομως που μου αρεσει περισσοτερο απ'ολα,ειναι η υπογραφη μου απο κατω........ |
|
|||
|
|||
Μου αρέσει η οικογένειά μου,χαίρομαι την αγάπη που εισπράττω κάθε λεπτό και ας τραβάμε τα ζόρια μας,αλλά έχουν όμως αυτή τη γλυκιά ικανοποίηση όταν δέχομαι τα φιλιά τους . Έχω μια τάση να θέλω να βλέπω όλο τον κόσμο ευτυχισμένο γεμάτο χαμόγελα πράγμα δύσκολο τις εποχές που ζούμε,αλλά όχι και ακατόρθωτο αρκεί να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι σε αυτήν την κατεύθυνση,και θα γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα . Δεν μου αρέσουν οι διπρόσωποι άνθρωποι αυτοί που περιμένουν στην γωνία να εκμεταλλευτούν το κάθε στραβοπάτημα σου και τις στιγμές αδυναμίας που όλοι περνάμε κατά διαστήματα της ζωής μας,οι ψεύτες και οι υποκριτές, αυτούς που την έχουν δει εξουσία,και φυσικά η δυστυχία που μαστίζει πολύ κόσμο μαζί και πολλά παιδάκια . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μου αρέσει να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και τους άλλους!!
Δεν μου αρέσει όταν δεν μπορώ να το καταφέρω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+120000000000000000000000
|
|
|||
|
|||
μου αρέσει να ξυπνάω κάθε πρωί να γελώ, να βλέπω δίπλα μου τον άντρα μου και να ξυπνάω με φιλιά τα παιδιά μου.
Δεν μου αρέσει να νομίζουν κάποιοι γύρω μου, πως μόνο αυτούς έκανε έξυπνους η μάνα τους |
|
|||
|
|||
μου αρεσετε ολοι εσεις εκει εξω...
δεν μου αρεσουν οι τοιχοι και τα τειχη... |
|
|||
|
|||
μου αρεσει να ονειρευομαι οτι ολα ειναι τελεια...δεν μου αρεσει οταν καποιοι προσπαθουν να μου το χαλασουν...
|
|
|||
|
|||
Αν κ θα γινω δηκτικος-δε θα σταθω στα `μεγαλα` πραγματα(π.χ..μ`αρεσει η παγκοσμια ειρηνη κ ευτυχια για ολους,δε μ`αρεσουν οι πολεμοι κ η πεινα κ αλλα τετοια ξανθα απο καλλιστεια του αντ1..).Μ`αρεσει(με κανει κ γελαω καλυτερα..) που βλεπω αρκετες φορες κοσμο να αρπαζεται με το παραμικρο,να ειναι ετοιμος να τσακωθει μεσω ενος πληκτρολογιου,πιο πολυ να θελει να `ταπωσει` τον αλλον παρα να ανταλλαξει αποψεις η να μεταδωσει γνωσεις,να τσακωνεται,να χαρακτηριζει,να βριζεται σα τις γκομενιτσες κ να βγαζει κ`νυχακια`(νιαου βρε γατουλα..)Κ ολα αυτα για θεματα του στυλ:ποια λαδια ειναι τα καλυτερα η ποιος εχει κ το πιο #### μηχανακι να`ουμ...Κ υστερα να αναρωτιωμαστε τι να ειναι η αξιοπρεπεια,αραγε(ς)..Να διαβαζω να σουρνει ο ενας στον αλλον τον εξαψαλμο,να βριζονται αισχρα σα παιδακια κ μερικες σελιδες παραπερα να τα βρισκουν ολοι μαζι αγκαλια...(κ αυτο αξιοπρεπεστατο επισης..)Επισης ολα αυτα παραλληλα δε μ`αρεσουν απο την αλλη(η με κανουν να στενοχωριεμαι..)Θα μου πειτε ποιοι ειναι αυτοι..Ονοματα δεν θυμαμαι να δωσω κ δεν θελω να ασχοληθω να βρω,απλα γραφω για το πως εγω εκλαμβανω καποια γραφομενα.Πραγματικα ομως μ`αρεσει-κ μπραβο μαλιστα απο τις κινησεις ορισμενων ανθρωπων οπως ενα παιδι που εκανε μια κινηση κ μας εφτιαξε φουσκες(Ευτυχης,σωστα..?) η την κινηση απο τον Λεοντοκαρδο για τα λαστιχα που αλλαζουμε κ τοσα αλλα..Η του Γιαννη του Παναγιωτιδη(που αφιερωνει χρονο με σωστο τροπο κ για σωστο λογο)με τα κατατοπιστικοτατα pictorial που μαθαινουμε πολλα κ γλυτωνουμε κ χρηματα..!Αυτοι οι ανθρωποι ειναι προς μιμηση...Αυτοι ναι,μ`αρεσουν πραγματικα με την αληθινη σημασια της λεξεως..Αυτα εχω να καταθεσω-εξομολογηθω,καποιοι μαλλον θα τα παρουν με την παρτη μου η στην καλυτερη να αδιαφορησουν,απλα θελω να ειμαι ειλικρινης,θεωρωντας οτι εδω μεσα,απο αυτο το φορουμ πρεπει πρωτα να ειμαστε μια καλη παρεα,να μοιραζομαστε τις γνωσεις που εχουμε(αν δειτε στο adrvrider τι εχουν τα τυπακια θα με καταλαβετε-βλ. Hall of wisdom..),αντι να καθομαστε κ να σκαμε 400αρουδες κ βαλε για ενα σερβις κ λεμε κ τι ωραια(υστερα σου λεει ακριβα τα bmw..εχεις παρει ποτε υλικα για το σερβις των 10.000 π.χ. να το κανεις εσυ κ να δεις ποσο εχει να στο `κανουν`-με ολη τη...σημασια της λεξης- κ στην αντιπροσωπεια..?).Κ επειδη πολλα-παρα πολλα ειπα κ επειδη τελικα το σαφες σοφον θα το πω μια `φραση` στα ηγγλεζικα που ειναι κ `catchy`:ride it,fix it,be happy`-καλο,ε?δικο μου ειναι..Ολα τα υπολοιπα οδοντοκρεμες παιδια..Παντα φιλικα(ομως),stukas..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|