|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: παίρνει όντως 32 lit το gs adv????
Και μετά αυτοί είναι που γκρινιάζουν πιο πολύ απο ολους ότι δεν έχουν δουλειά ότι δεν βγάζουν κτλ.....α ρε ξύλο που θέλουν...
|
|
|||
|
|||
όποιον έχω ρωτήσει ο οποίος έχει την ένδειξη για υπόλοιπο χλμ, έχει προκύψει να κάνει και 20 και 30 χλμ πριν μείνει...το οργανάκι είναι λογικό να μην είναι ακριβές σε τόσο λίγη ποσότητα αλλά ποτέ δεν έχει αφήσει κανέναν πριν δείξει τις παυλίτσες.....
εγώ εκτιμώ ότι μέσα είχες τουλάχιστον 3 λίτρα οπότε δεν σε έκλεψε μόνο 10% που μπορεί ελαφρά να το παλέψει σαν δικαιολογία βάσει της νομοθεσίας......σε έχει κλέψει παραπάνω και έπρεπε να τον κράξεις |
|
|||
|
|||
τα 32lt που λεει ο κατασκευαστης δεν ειναι μεχρι την ταπα, αλλα με ενα μικρο περιθωριο ετσι ωστε μην το γεμισεις και το βαλεις μετα στον ηλιο ή ζεστη χωρις να κανεις χλμ γιατι θα φουσκωσει!
αν θελεις για να πιστεις οτι δεν σ εκλεψε παρε ενα μικρο μπετονακι 4t απο λαδια και γεμισε το σε 2-3 βεζιναδικα να δεις οτι μεχρι την ταπα θα παρει 4,5-4,7lt! |
|
|||
|
|||
Η Adventure δεν παίρνει 32 αλλά 33 lit ...........
To γράφει ........... BMW Motorrad UK. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΒΡΕ Λες να συμβαίνει αυτό? γιατί το ίδιο έχω πάθει κι εγώ αλλά όχι ακόμα στη μηχανή, αλλά στο στομάχι μου,χαχαχα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Angpass . . . για στείλε και συ στοιχεία!
|
|
|||
|
|||
που μπορουμε να κανουμε τηλεφωνικες καταγγελιες για τετοια θεματα???την εχω πατηση κ εγω
|
|
|||
|
|||
Παιδια εγω νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι κλεβουν στα λιτρα....Στη βουλγαρια μια φορα μου εβαλαν μεσα 37 λιτρα ενω ειχα ακομη 3 κουτακια!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η φωτογραφία ως... μηχανή του χρόνου | moby_gr | Φωτογραφία | 29 | 22-02-2012 17:29 |
οι Πόντιοι.... | tsompanis | Ανέκδοτα | 17 | 12-05-2011 23:36 |
Η μαύρη οθόνη................... | gsmaniac | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 07-12-2009 20:38 |
«Ζω εδώ και έναν χρόνο χωρίς καθόλου χρήματα» | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 15 | 19-11-2009 09:44 |
Μάθε τι σημαίνει τ' όνομά σου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 14 | 21-05-2009 15:30 |