|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή βενζίνης στο ρεζερβουάρ, μετά από ακινησία.
Υπάρχει και άλλος τρόπος. Πας σε βενζινάδικο παίρνεις ένα redex, ενισχυτικό βενζίνης, δίνοντας μερικά ευρώ. Πρόσεχε λίγο στην αναλογία που πρέπει να το βάλεις. Κούνα λίγο την μηχανή να ανακατευτεί και ίσως γλυτώσεις την ταλαιπωρία.
Επειδή και εγώ δεν ξέρω πολλά από μηχανικά αλλά βάζω redex όταν μου βάζουν κακή βενζίνη οι ειδήμονες του forum θα μας πουν αν αυτό που σου λέω θα δουλέψει. |
|
|||
|
|||
Σιγα φιλε μου μην χρησιμοποιει η BMW η οποιαδηποτε αλλη εταιρεια κ διαστημικη τεχνολογια,για να στειλει την βενζινη απο το ρεζερβουαρ στο θαλαμο καυσης!!Εκτος αν εχεις το....Εντερπραιζ!!
|
|
|||
|
|||
Νίκο δε θα βάλεις λάστιχο από την τάπα του ρεζερβουάρ.
Βγάλε τη σέλα, ξεβίδωσε το καπάκι αφού λύσεις τα κολλάρα, τράβα τη βενζίνη με ένα σωλήνα κι ότι περισσέψει σκούπισέ το με ένα πανί. Και δεν είναι ανάγκη να ρουφήξεις με το στόμα, στα βενζινάδικα υπάρχουν έτοιμοι σωλήνες με φούσκα. |
|
|||
|
|||
Χμμμμ, ενδιαφέρον, θα συνεχίσουμε μάλλον δια ζώσης για λεπτομέρειες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εεεεεεε....έτσι χάνεται η μαγεία της κατ' οίκον παρέμβασης......!!! η διαδικασία θέλει φραπέ, βρώμικα χέρια, γαμwσταυρίδια, κατσαβίδια, πιτσιρίκια να φωνάζουν γύρω γύρω και βίδες που πάντα περισσεύουν.... |
|
|||
|
|||
Σου είχα δώσει πριν 2 χρόνια και το repair manual της ΒΜW και το βιβλίο της ΗΑΥΝΕS.
Ρίξε τους μια ματιά. |
|
|||
|
|||
Πάρε από φαρμακείο μια μεγάλη σύριγγα των 100ml, κι ένα σωληνάκι για ορό με ακροφύσιο, ένωσέ τα και τράβα μέχρι να το αδειάσεις. Μετά, χύσε στο ντεπόζιτο 50 ml καθαρό άνυδρο ασετόν που θα πάρεις από ένα χρωματοπωλείο και φούλαρε με φρέσκια βενζίνη. Καθάρισες! Υπάρχει πάντως και ειδικό εργαλείο για "μετάγγιση", το πουλάν στα βενζινάδικα. Όπως σωστά αναφέρθηκε νωρίτερα, εμείς έχουμε αντλία και το δοχείο είναι ήδη χαμηλά οπότε, δεν παίζει ρομπινέτο...
Last edited by Apirathos; 15-11-2013 at 15:32. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Να ήμουν κοντά να ερχόμουνα να την πάρω...
|
|
|