|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: HELLAS VS greece
Hellas......uber alles !!!
|
|
|||
|
|||
Αλεμανια
|
|
|||
|
|||
Εγω στο εξωτερικό αν λέω Βαρ ελας δε με ξέρει κανεις όταν λέω var Greece με ξέρουν όλοι
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
να τους πας στα ευρωπαικα δικαστηρια
|
|
|||
|
|||
Πάντως όταν οι Γερμανοί ανεφέρονται σε εμάς ως Hellenen το κάνουν κατά τη γνώμη μου μάλλον ειρωνικά.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, ότι μου ερχόταν πρώτο στο μυαλό έλεγα.... |
|
|||
|
|||
Γιατι σας ενοχλει το Greece?
Οπως εγραψε και ο ''xtinou'' πιο πανω το Γραικος=Greece χρησιμοποιειται απο αρχαιοτατων χρονων........αναφερεται αυτο απο υψιστης σημασιας φιλοσοφους οπως ο Αριστοτελης οπως αναφερεται επισης και η πολη γραια απο τον ομηρο η οποια ηταν πολυ μεγαλη ευρισκομενη στην σημερινη Βοιωτια κια ποκαλουμενη ''Γραικη''. Μηπως το θεωρειτε υποτιμητικο? Αλλα γιατι? μηπως το συγχεετε με το Γραικύλος (Graeculus στα λατινικα) που υποτιμητικα χρησιμοποιουσαν οι ρωμαιοι για τους ελληνες? Αλλα κι ετσι να ειναι το Γραικυλος δημιουργηθηκε πολλους αιωνες μετα απο τους Ρωμαιους κι απο το γραικος, δεν υπηρχε πριν ουτε ως λεξη ουτε ως ορος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι,,,,,Πολύ Ωραίος ρε Γιώργαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απορία, στην Τουρκία μας ξέρουν μόνο σαν Γιουνανιστάν, αυτό από που προέρχεται??
Ακόμα και όταν πλησιάζεις στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδας η ταμπέλες τους, αναφέρουν Γιουνανιστάν, κι εμέίς απλώς το έχουμε δεχτεί φυτεύοντας ελιές στην πλατεία Ταξίμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιουνάν μας ονομάζει όλη η Ασία! |
|
|