|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: αγανακτισμένοι μοτοσυκλετιστές...!!
Σαν την ηδονή που αισθάνεται ο δήμιος πριν σου κατεβάσει τη χατζάρα στο σβέρκο
|
|
|||
|
|||
ξεφυηγαμε απο το θεμα.......
αν οργανωθει τιποτα τετοιο.....ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ (εχω πάει και ξαναπαει στι Συνταγμα...με μοτο...με τα πόδια....κ.τ.λ.----ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ) |
|
|||
|
|||
Γεια σας βρε Ελληναράδες ....!!!
Αξιοι απόγονοι του ............................................................................................................................................................................................................................................................................εφιαλτη μήπως....!!! Τελικά ρε παιδί μου αυτό το γαμ$μ#ν@ DNA μας δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε....!!! Να΄στε καλά όλοι σας βρε...!!! |
|
|||
|
|||
Τώρα το είδα το θέμα
Λύκε καταρχήν μπράβο για το ποστ! χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες ακόμη! κατα δεύτερον μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα δεν έχεις ούτε καν 2 ώρες που πόσταρες το θέμα... θα βρεις πιστεύω πολλούς υποστηρικτές της ιδέας στην συνέχεια... κάνε λίγο υπομονή |
|
|||
|
|||
Δηλαδή για να δώσουμε μια μάχη πρέπει να ξέρουμε απο πρίν ότι θα την κερδίσουμε?
Αν κανονιστεί κάτι τέτοιο εγω είμαι μέσα χωρίς δεύτερη κουβέντα. |
|
|||
|
|||
Αδέρφια και εγώ μέσα είμαι...Άλλωστε θα κατέβω που θα κατέβω, αν οργανωθεί κάτι τέτοιο με μεγάλη μου χαρά να συμμετάσχω.
Ελπίζω για όλους μας που κατεβαίνουμε Σύνταγμα να καταφέρουμε κάτι στο τέλος.Αλλά και να μην καταφέρουμε τουλάχιστον κάναμε κάτι και δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα...Είναι άσχημο να το δεχτώ αυτό! Συγχαρητήρια για την ιδέα!! |
|
|||
|
|||
Μέσα!!!!
|
|
|||
|
|||
Μου θύμησες κάποιους αφελείς που πιστεύουν(που λέει ο λόγος) οτι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα |
|
|||
|
|||
Πως θα νικήσεις σε μια μάχη αν παρατάς τα όπλα απο την αρχή..,,,,,,,,,,
|
|
|||
|
|||
Για ποιά μάχη μιλάμε ;;;;; Μου αρέσουν οι βαρύγδουπες εκφράσεις
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χαιρετάτε άλλους μοτοσυκλετιστές στον δρόμο; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 30 | 06-11-2010 10:28 |
Οδηγός επιβίωσης για μοτοσυκλετιστές. | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 03-05-2009 15:58 |