|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βελιγράδι - Βουδαπέστη
Απόσπασμα:
θα συνφωνήσω ότι η Ουγγαρία δεν μου έδωσε μια καλή κουλτούρα για τον κόσμο της αλλά είναι πανέμορφη!!!Για την Βουδαπέστη αξίζει να πας να αράξεις και σε εκείνα τα παγκάκια που έχει μπροστά από το δούναβι και απλά να περάσεις 1-2 ώρες με καμιά μπύρα ή ζεστό κρασί που θα έχει εκείνες της μέρες που θα είναι Χριστούγεννα!!!
more info από το faker που έκανε εκεί Χριστούγεννα και ξέρει τα καλά των ημερών!!! Αν μείνετε μέρες και έχετε χρόνο να πάτε και στην Balaton Lake!!!Δεν ξέρω αν παγώνει αλλά τα μέρη γύρω της είναι μοναδικά!!!Αν πας να ξεκινήσεις απο το Siofok, μια όμορφη πόλη!!! Ότι και να κάνεις περιμένουμε να δούμε winter photo!!! |
|
|||
|
|||
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά και εδώ- http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B1%C...litvice-33791/ -για φώτο και πληροφορίες καθώς τα μέρη που στοχέυεις να ταξιδέψεις τα επισκεφθήκαμε φέτος..
|
|
|||
|
|||
Μιας που πλησιάζει η ώρα του ταξιδιού, για να πάω από Βουδαπέστη στην Κρακοβία έχει να προτείνει κανείς δρομολόγιο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πανο το κομματι Poprad και μετα το εκανα το καλοκαιρι και ειναι παραμυθενιο εκει που περναει διπλα απο τα Τατρας.. Δες ομως τι γινεται εκει με τον καιρο και την πιθανη υποχρεωτικη χρηση χειμερινων ελαστικων. Να ξερεις οτι η Πολωνια ειναι φουλ καμερες και κανονικους τροχονομους που δεν αστειευονται. Το οριο στο αλκοολ ειναι 0... Εξαιρετικη τροχαια εχουν και οι Τσεχοι. Με απλο κοκκινο Octavia η και με φτιαγμενο μπλε Passat με 18αρες ζαντες τους πετυχα να σκιζουν κ@λους οντας κρυμμενοι καλα μεσα στην κινηση.. |
|
|||
|
|||
Βρε Πασχάλη κινητή ταξιδιωτική βιβλιοθήκη είσαι!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα ακολουθήσω την ίδια διαδρομή μάλλον. Ευτυχώς φοράω χιονολάστιχα. |
|
|||
|
|||
πηγαινε και μια βολτα citadella να δεις και απο ψηλα!!!
|
|
|||
|
|||
Έχω ξαναπάει αλλά αεροπορικώς.
Λέω αυτή τη φορά να ζήσω την μαγεία της διαδρομής. |
|
|