|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλοιφή που να καλύπτει τις γρατζουνιές
Απόσπασμα:
Ποτέ δεν είπα "όχι" σε κάτι που δεν έχω δοκιμάσει... Από ότι είδα..είσαι σχετικά κοντά...Οπότε θα κάνουμε την προσπάθειά μας! Και όχι μόνο για την μπουμπού (αφού δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα-να μην την πιάνει και το "μάτι"..), ...αλλά το τουτού της κυράς..έχει πολλά επάνω του...!Απλά..αλλά ενοχλητικά! |
|
|||
|
|||
από λύσεις άλλο τίποτα
μπορείς να φορέσεις μπάγκστερ, μπορείς να βάλειςτα διάφανα προστατευτικά ή στο χρώμα του τεποζίτου μπορείς να μην δίνεις τοσο πολύ σημασία μπορείς να την βερνικώνεις με τα διάφορα προιόντα που υπάρχουν στο εμπόριο όπου γρατζουνιέται μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά δεν ξέρω κατά ποσο αξίζει, φύλαγέ την από τα χτυπήματα και ε ένα καλό κέρωμα δεν θα χεις θέμα ο μάστορας που λέω ήταν παλιά φαναρτζής στην τοπική αντιπροσωπεία της Bmw, χωρίς αυτό βεβαίως να λέει κάτι γα την κατάρτισή του, από μόνο του. αργότερα, άνοιξε δικό του φαναρτζίδικο στο προηγούμενο στενό από την κανελλοπούλου(κολυμβητήριο) και Ν.Ε.Ο πατρών κορίνθου και ρουφάει κάθε βούλιαγμα χωρίς ματσόλες, σκύλες και λοστάρια, μετά στοκάρισμα, βάψιμο και βερνίκωμα κάνω διαφήμιση, γιατί έχουν πάει γνωστοί και όσο και αν έψαχνες, από μακρυά και στο φώς του ήλιου, δεν έβλεπες τα κύματα που κάνουν οι μπογιατζήδες αυτοκινήτων-μηχανών arisxie, χαίρομαι να ανταλλάσουμε πληροφορίες, μπας και σταματήσουν τα λαμόγια να μας πιάνουν κότσο και να μαζς βάζουν να πληρώνουμε ανταλλακτικά καινούρια αντίς για επισκευής ή επιδιόρθωσής τους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπράβο στο παληκάρι!!!Στην Αθήνα έχουμε κανα τετοιο μάστορα ;;;;; |
|
|||
|
|||
μακαρι να υπαρχει καποιος τετοιος κ εδω!!!
|
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω πάποιες μικρογρατζουνιες στη βαλίτσα και θα ήθελα μικροδιορθώσεις.Αν βρεθεί κάποιος ενδιαφέρομαι.
|
|
|||
|
|||
για το καλυμμα του ντεποζιτου που ειναι μιμου απτου, υπαρχει λισι???
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...ναι, υπάρχει ...... αγάπη και "προδέρμ" ..... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
υπάρχει, αλλά είναι αστεία κάλυμμα στο κάλυμα του ρεζερβουάρ και σεμεδάκι στο τιμόνι!!! μη τρελαίνεσαι, αν γρατζουνίστηκε, την δουλειά του την επιτέλεσε μια χαρά αν θες να το επαναφέρεις στην πρότερη κατάσταση, νομίζω οτι θα χάσεις τον χρόνο σου τσάμπα γιατί δεν υπάρχει λόγος. αν για σένα υπάρχει λόγος, στους τσαγκάρηδες και σε όποιο παπουτσάδικο ή καθαριστήριο δερματίνων ειδών μπορείς να βρείς ένα υλικό με ιδιότητες υγρής δερματίνης, αν και γνώμη μου είναι πως δεν θα το κάνεις καλύτερο |
|
|||
|
|||
ok thank u παιδακια.........
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|