|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Του γύρισε η γλώσσα από χτύπημα
αλητης...
|
|
|||
|
|||
δεν τον γνωρίζω τον παίχτη που έκανε το φάουλ, αλλά νομίζω πως μετάνιωσε πραγματικά για αυτό που έκανε μέσα στο γήπεδο. Αυτό κατάλαβα από τις δηλώσεις του τουλάχιστον. Δεν δικαιολογώ τον παίχτη και την αντίδρασή του, πράγμα που δεν κάνει και ο ίδιος βέβαια, γιατί μιλάει για μια ''ανοησία'' τουλάχιστον, κάτι που δεν έπρεπε να κάνει κλπ.
Τώρα αν τα λέει αυτά για να αποφύγει τις κυρώσεις, τί να πώ... όποιος τον γνωρίζει περισσότερο θα ξέρει και το ποιόν του και μπορεί να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα... μακάρι το παιδί να γίνει γρήγορα καλά πάντως |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όλοι μας θα έχουμε βρεθεί σε στιγμή που κάναμε κάτι ή αντιδράσαμε με τρόπο που δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μας. Επαναλαμβάνω πως δεν δικαιολογώ μια τέτοια αντίδραση, αλλά δεν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε δολοφόνο και αλήτη, από μια και μόνο στιγμή της ζωής του, ακόμα και αν αυτή ήταν(ή τουλάχιστον φαίνεται) δολοφονική και αλήτικη.. Είχαν προηγηθεί περιστατικά κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού που μπορεί να τον οδήγησαν να βγεί εκτός εαυτού και να αντιδράσει με αυτόν ατον αδικαιολόγητο και άσχημο τρόπο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μα Λάμπρο η συμπεριφορά του λίγα δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα δεν μπορεί να είναι διαφορετική. Ήταν το ίδιο αλήτικη με το χτύπημα που έκανε.
Εγώ αναρωτιέμαι αν ο συγκεκριμένος παίχτης είναι γενικά ''αλήτης'' ή έκανε μια αδικαιολόγητη πράξη βρισκόμενος εκτός εαυτού... Απόσπασμα:
Παιδιά μπορεί να μην το έχω διατυπώσει σωστά και να έχω παρεξηγηθεί και εγώ... Ο συγκεκριμένος παίχτης έκανε ένα αντικανονικό, αλήτικο φάουλ και πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, απλά μην γνωρίζοντας το ιστορικό του δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτή την πράξη και να τον χαρακτηρίσω δολοφόνο(που μπορεί και να είναι...) Last edited by skippybi; 15-02-2010 at 19:21. |
|
|||
|
|||
Η συμπεριφορα του συγκεκριμενου ανθρωπου ειναι εγκληματικη και προμελετημενη, οτι και να εχει προηγηθει μεσα στον αγωνα!!!Και προσωπικα αν συνεβαινε αυτο σε δικο μου συναθλητη,δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη που ειχαν αυτοι εδω!Να την βρασω την συγνωμη του, εχει για αρκετα λεπτα εναν χτυπημενο συναθλητη στο εδαφος και περιφερεται σαν να μην συμβαινει τιποτα!!Εξω απο τα γηπεδα λοιπον να μαθει να συμπεριφερετε σαν αθλητης. Απο αυτα που βλεπω στην εικονα, αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι αθλητης!
Last edited by DERTILAS; 15-02-2010 at 20:51. |
|
|||
|
|||
Βγήκε από την εντατική ο γκαρντ της Δάφνης, Φώτης Βασιλόπουλος
Action Images Τύχερος μέσα στην ατυχία του ο Βασιλόπουλος Προηγούμενο άρθρο: Ο ΠΣΑΚ κάλεσε σε απολογία τον Πασχάλη για τον τραυματισμό του Φ.Βασιλόπουλου(15/2/2010 17:02) Αθήνα Hμέρα με την ημέρα η κατάσταση της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου οδεύει από το καλό στο καλύτερο. Ο νεαρός γκαρντ της Δάφνης βγήκε την Καθαρά Δευτέρα από την εντατική και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο παίκτης έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και όλες οι εξετάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί δεν έχουν δείξει κάτι ανησυχητικό. Οι γιατροί, μάλιστα, πιστεύουν πως εντός της εβδομάδας θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: | Sport.gr Περισσότερες ......ευτυχως το παιδι παει καλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τη γλώσσα μου έδωσαν Eλληνική. | Alext | Διάφορα | 7 | 06-09-2009 03:23 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 02:43 |
Του κατέστρεψαν τη ζωή για ένα ψαροκόκαλο | nek21 | Υγεία | 8 | 13-04-2009 21:34 |
Του έστειλαν 1.500 τσάντες με… πέτσες χοιρινού | kostas_366 | Επικαιρότητα | 6 | 21-02-2009 01:14 |
Η Ελληνική γλώσσα καθιερώνεται διεθνώς στον επιστημονικό κόσμο. | yannis | Πολιτισμός | 2 | 20-12-2008 18:49 |