|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: προβολάκια στην μπουμπού
Απόσπασμα:
Μπορείς να μου στείλεις σε pm το μαγαζί ? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Φίλε merlinio τα προβολάκια είναι universal και μπαίνουν όπου γουστάρεις
Τα ίδια ακριβώς φοράει το varadero ενός φίλου Πληροφοριακά έχω και ένα πολύ καλό αρχείο με το κύκλωμα, τα υλικά και τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος που θέλει να τα τοποθετήσει και να τα συνδέσει μόνο του Επειδή όμως, ακόμα δεν έχω μάθει να στέλνω αρχεία σε pm, όποιος θέλει κάτι τέτοιο, να μου δίνει κάποιο mail που ξέρω να λειτουργώ καλά |
|
|||
|
|||
an thes kati kalo kai oikonomiko sou proteinw ta hella micro DE ta opoia ehw valei k ego. ta pira 75 evro kai ta dio,einai i hamiloteri timi pou iparhei.an thes mporeis na ta kaneis opws tis touratech giati hrisimopoiei ta idia pernontas ta mikroaksesouar pou forane me peripou 70 evro akoma.to mono pou thes meta einai vaseis.i timi afti einai gia omihlis opou an tous allakseis kai lampes kai valeis osram (H3) tha ekplageis apo tin apodotikotita tous!
|
|
|||
|
|||
Έχεις καμιά φωτογραφία ;;;; |
|
|||
|
|||
για δες κι αυτά:
1) ΤΙΜΗ:EUR 119,95 + μεταφορικά από Γερμανία WHR-Online Herr Sascha Rader Friesdorfer Hauptstrasse 2 D-06343 Mansfeld OT Friesdorf UST-ID: DE249988910 Steuernr.: 118/260/01471 Bitte warten Bild nicht verfügbar 2)Hella Micro DE Nebelscheinwerfer Set ΤΙΜΗ:EUR 59,90 + μεταφορικά από Γερμανία German Carparts GmbHMichael RütherOphöverweg 22 59609 Anröchte DeutschlandTelefon: 02947|89232 Fax: 02947-89231 E-Mail: zubehoershop24@aol.comUmsatzsteuer-Identifikationsnummer: DE 191376077 |
|
|||
|
|||
ωραια πραγματα!!
|
|
|||
|
|||
Αν δεν κάνω λάθος τα μαμά προβολάκια, όπως και της Toutatech, είναι τα Hella micro DE αλλά με κάλυμα.
|
|
|||
|
|||
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΉΣΥΧΟ ΡΕ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαμονή στην Θεσσαλονίκη για την κοπή της Πίτας! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 22-03-2010 00:13 |
προβολάκια ομίχλης | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 28-02-2010 09:04 |
Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |