|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: on line μαγαζια
Απόσπασμα:
...μην το βλέπεις έτσι .... "βαριά" .... Όλοι μας κάποια στιγμή, κάναμε μια λάθος επιλογή ..... .
|
|||
|
|||
με τσαντιζει ο τσολιαδισμος της απατης.εθνικο σπορ πια...ελεος μεσα στη λαμογια.
http://www.market2ruote.it/index.php...ex&language=en ιδιες τιμες αλλα αυτη τη φιρα ΟΧΙ μαιμουδιες |
|
|||
|
|||
σόρρυ ρε παιδιά να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου
το σήμα μοιάζει αλλά φυσικά ΔΕΝ είναι dainese... επίσης δεν πρόσεξα πουθενά στη σελίδα των μπουφάν αυτών να ΛΕΕΙ ότι είναι που είναι η μαϊμουδιά λοιπόν; στο ότι δεν προσέχετε; (όσοι δεν προσέχετε) δηλ. αν αγοράσετε γυαλιά RayBan πριν τα πάρετε τα ανοίξετε και δείτε "RayRan" (αυτό το έχω δει) ή ReyBan ή RayBun... θα φταίει αυτός που σας το πούλησε; διαφορετικά τα βλέπουμε τα πράγματα (μέσα από τα RayBan γυαλιά μου ) όχι δεν έχω καμία σχέση με το μαγαζί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν μίλησα για σωστό ή λάθος, αλλά αφού το θέτεις έτσι...
λάθος είναι να πουλάς κάτι για κάτι άλλο ("πάρε ΑΥΤΟ είναι dainese" και να μην είναι) σωστό είναι να ψάχνουμε γιατί στον καταναλωτικό κόσμο που ζούμε δεν υπάρχουν άγγελοι (και αν νομίζετε ότι αυτό που "ανακαλύψατε" είναι Ελληνικό φαινόμενο, πηγαίνετε κάνα ταξιδάκι όπου θέλετε να δείτε αν γίνονται παντού αυτά ή όχι) άρα με την παραπάνω λογική (μου), ούτε αυτός ήταν λάθος όσο λες, ούτε εσύ σωστός (για σένα τον ίδιο) όσο θα ήθελες - χωρίς παρεξήγηση πάντα τέσπα, σίγουρα το thread ήταν χρήσιμο για να μας δείξει ακριβώς να μην είμαστε πολύ αθώοι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τι μαϊμούδες,ολόκληροι γορίλες είναι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και κάνομε ακόμα |
|
|||
|
|||
Θα το επισκεφτώ !
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
….ONLINE-BMWΚΑΤΑΛΟΓΟΣ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ CLICK!!!! | xurxes | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 14-12-2009 16:53 |
Οι ορμονικές αλλαγές οδηγούν τις γυναίκες στα μαγαζιά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 02-12-2009 07:50 |
Online Parts Manuals και άλλα !ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!! ΓΙΑ ΟΛΑ !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 18-02-2009 01:52 |