|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εξατμιση
Η ακραπα ειναι ολα τα λεφτα, αλλα δεν ξερω αν θα βρω σε λογικη τιμη και για το δικο μου μοντελο! Δεν ξερω αν ταιριαζει απο καποιο αλλο μοντελο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα χώσεις πάντως κάποια λεφτάκια να ξέρεις...Η όλη διαδικασια θα πρέπει να πάει γύρω στο πεντακοσάρικο, μην πω και παραπάνω με τα ιριδίου που λες, εγω ακόμα δεν έχω βάλει, τα ξέχασα.... |
|
|||
|
|||
Απλα σκεφτομαι αν ταιριαζει ακραπα μεταχειρη απο 1200 ή απο 1150 ή TDM..
Οτι θα παει κανα 500αρικο το γνωριζω αλλα με τοσα δεν αξιζει! Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. |
|
|||
|
|||
Έχω χειροποίητη ανθρακονημάτινη. Δεν έχω βγάλει καταλύτη ούτε κατάργησα L και ο ήχος άλλαξε (όσοι την έχουν ακούσει έχουν να λενε) και τον έφερα στα μέτρα μου δλδ είναι πιό μπάσος και χωρίς να ενοχλεί και το μηχανάκι ανάσανε. Έβαλα και K&N και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πάω ταξίδι και δεν ξεκουφαίνομαι και το μηχανάκι ανεβάζει αβίαστα από πολύ χαμηλά.
Κόστος τελικού 250 € το μηχανάκι μου GS 1200 Μην βγάλεις καταλύτη, σκορπάς καρκίνο και δεν κερδίζεις τπτ. |
|
|||
|
|||
Ο ήχος είναι νορμάλ απο ένταση πιστεύω.Πολύ όμορφος,και αν έχεις και το σιγαστήρα,επίσης.Στο ταξίδι δεν σε ενοχλεί,αλλά ούτε και τους άλλους,απότι μου λένε,απλά,αν ταξιδεψεις για 2,5-3 ώρες με 160-170 σερί,ίσως μετά,νιώθεις για κανα μισάωρο μια διαφορά στα αυτιά,που είναι τελικά απο την απότομη μείωση της στάθμης του θορύβου.Σε ρυθμους πόλης και ταξιδιού με λιγότερες στροφές,δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα όσες ώρες και να οδηγείς συνεχόμενα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποια μαρκα εχεις βαλει απο τις 2?? |
|
|||
|
|||
Στο 1100 δεν μπορείς να μη βγάλεις τον καταλύτη εκτός και αν κόψεις και ράψεις (δεν είναι σαν το 1150 που μπορείς να τον αφήσεις και να αλλάξεις μόνο το τελικό). Υ δεν χρειάζεσαι, αλλά θα ψρειαστείς καινούριο αισθητήρα λ. Εγώ έβαλα twobrothers τιτάνιο, αλλά ξεφεύγει λιγάκι σε τιμή...
|
|
|||
|
|||
εγώ έχω βάλει τη leovince sbk carbon oval, και αυτό Wunderlich GmbH | complete your BMW απο το ebay)
Είναι αρκετά πιο εύστροφο σε χαμηλές και μεσαίες,αλλά έχει χάσει ελάχιστα στη τελική,που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα σε ταξίδια. |
|
|||
|
|||
εννοούσα αυτό.
Sammler Professional Type ohne Kat / ohne ABE* |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εξατμιση!!! | Kwstas_kef | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 29 | 01-05-2010 18:40 |
Εξατμιση γνήσια 1200GS (07) | nikos900 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 20-12-2009 17:05 |
Εξατμιση κ πλυσιμο!! | xenos | Φροντίδα | 14 | 31-08-2009 15:41 |
Εξατμιση 1200 gs | anakonda | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 11 | 23-05-2009 01:48 |
Εξατμιση τελικό Adventure 1200 --- πωλείται | psyxanwmalos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 04-04-2009 20:22 |