|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Racetech εξατμιση
Είχα ρωτήσει στον Παπαγιάννη το dakar που είχα και μου έφτιαχνε τελικό ανοξείδωτο για 150 ευρώ.
Το κάρμπον όμως του emix είναι κούκλα! Θα κάνω μου φαίνεται ξανά μιά εππισκεψη στον Πειραιά. Είναι δίπλα στις γραμμές του ηλεκτρικού στο ρεύμα προς Αθήνα. |
|
|||
|
|||
Κάποιος παει για τεποζιτο safari!!!
|
|
|||
|
|||
μου εχουν κανει και οι δυο δουλεια (sprig dragon και παπαγιαννης) καλοι και οι δυο ,αλλα ο παπαγιαννης ειναι λιγο πιο μπροστα θα ελεγα και σε desing και σε φυνιρισμα,παρα πολυ καλη και ωραια δουλεια ,πριν 8-9 χρονια εκανε μια ολοσωμη ελευθερας που εκανε το μοτο να κελαιδαει
|
|
|||
|
|||
παπαγιαννης προσωπικη εμπειρια σε triumph tiger πολυ καλη δουλεια..οτι του ζητησεις στο φτιαχνει
|
|
|||
|
|||
ναι ρε παιδιά σύμφωνοι αλλά αναλαμβάνουν να την "στρώσουν" ώστε πράγματι να αποδώσει; ή απλά είναι τι βλέπεις και τι ακούς;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρώτα τον Γιάννη σε παρακαλώ κι από μέρους μου, αν τελικά πας, - τι υποτιθέμενο όφελος παίρνεις, - τι επεμβάσεις θέλει στα εγκεφαλικά κύταρρα της "μπουμπούς" - φτιάχνει και "μαϊμού" καζανάκι για να πάει στη θέση της δεξιάς (κάτι σαν αποθηκευτικό χώρο δηλ); - κι αν ναι στα παραπάνω, πόσο το κουστούμι; ζητάω πολλά; μπα ... Last edited by Fuji; 01-06-2011 at 03:41. |
|
|||
|
|||
Ηλία, πολύ όμορφη, μεγιές.
|
|
|||
|
|||
Ηλία μαγιές..εμφανισιακά είναι ωραία,περιμένουμε περαιτέρω εντυπώσεις
Διπλές φοράνε αλλά τα adventure..του Ηλία είναι το super enduro |
|
|||
|
|||
Να απαντησω και γω.
Το δικο μου εχει διπλες εξατμισεις οπως και τα adventures. Αν θες ομως να ελευθερωσεις τον αριστερο χωρο, ωστε να βαλεις ενα εξτρα τεποζιτο 7,5λιτρων και να εχεις μεγαλυτερη αυτονομια (το δικο μου υποφερει πολυ σ αυτο), τοτε βαζεις ενα 2-1 λαιμο και βαζεις μια εξατμιση. Αν δεν θες βαζεις κανονικα δυο εξατμισεις παλι. Απο θεμα αποδοσης, δεν εχω προλαβει ακομα να το ψαξω πολυ αν εχεις επηρρεαστει η μηχανη. Ο Παπαγιαννης μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι ιδιαιτερο. Μου εχουν πει ομως οτι με μια εξατμιση κοβει στην τελικη και αρπαζει πιο πολυ στα χαμηλα. Ενας μου εχει πει οτι με διαφορα πειραγματα στα εντοσθια της μηχανης μπορει να φθασει το μηχανακι και με τελικες 230χλμ!!! Δεν μ ενδιαφερουν αυτες οι ταχυτητες. Ουτε και τα 160χλμ μ ενδιαφερει. Αν ηταν θα επαιρνα αλλο μηχανακι και οχι αυτο. Να σας πω ομως ρε παιδια την αληθεια; Δεν μ ενδιαφερει να πειραξω αλλο την μηχανη. Ενα τεποζιτο,ισως βαλω, κι αυτο παιζεται, αναλογως ποσο βολικο θα ειναι το τεποζιτο των 5λιτρων που εχω παραγγειλει και μπαινει στην σχαρα. Αυτο, οταν βαλω τα πλαινα καγκελα, μπαινει και καθετα, στο ελευθερο χωρο που δημιουργηθηκε απο την αφαιρεση της αριστερης εξατμισης. Δεν το εχω ψαξει αν υπαρχουν και αλλοι κατασκευαστες. Πολλοι μου ειπαν οτι ο Παπαγιαννης κανει καλη δουλεια και ετσι πηγα κατευθειαν σ αυτον. Για το safari tank Τακη ειναι μια πολυ καλη λυση, αλλα προβληματιζομαι καπως με τα 30λιτρα που θα πρεπει να εχω μπροστα στο μηχανακι, αλλα και με τα 550ευρω (εκτος τα μεταφορικα και τελωνειο), που κοστιζει. Θα δουμε ομως. Για την ωρα θα την βγαλω με το κανιστρο. ΥΓ. Τωρα πλεον το καπακι του κανιστρου των 5λιτρων θα ειναι απο την πλευρα που δεν θα υπαρχει εξατμιση. Οποτε δεν υπαρχει κινδυνος ε; Last edited by emix; 01-06-2011 at 11:40. |
|
|||
|
|||
Εγώ ρωτάω για το "κούρδισμα" γιατί πολλές φορές μια σκέτη εξάτμιση (πόσο μάλλον μια όχι ΕΙΔΙΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ για συγκεκριμένη μοτό) φέρνει αρνητικό αποτέλεσμα.
Το να μη φέρει θετικό σε απόδοση αλλά να κερδίσεις σε βάρος, χώρο και ήχο οκ το κατανοώ. Όχι όμως και να χάσεις απόδοση για αυτά. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλειται εξατμιση REMUS REVOLUTION | jarhead | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 20-03-2011 23:37 |
μαμισια εξατμιση r1200gs&adventure | KOSTASB | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 03-03-2011 13:11 |
εξατμιση z Technik Vs Bmw akrapovic Gs1200 | L3f | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 10-03-2010 10:46 |
ζητειται εξατμιση akrapovic για gs 1200.... | L3f | Ζήτηση | 1 | 03-12-2009 16:20 |
εκανε φτερα η εξατμιση!!!! | xenos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 75 | 30-04-2009 17:14 |