|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλύσιμο με πιεστικό.....
Βασικά για συμπληρώσω και εγώ στους προ λαλήσαντες που τα είπανε πολύ ορθά ο καιμένος ο Γερμανός σου λέει να μην την μπλείνεις με το πιεστικό κΑΙ τα 8 μπάρ γιατι θα σου τινάξεις τα πέταλα ,να την πλήνεις μετο χεράκι σου για την αγκήξεις κιόλας να τη νιώσεις κιολάς κάτι που πηστέψτεμε λίγι το κάνουν -πληντηριο πάει σήνεφο-ετσι και ο λογος του μη πιεστικου......!
|
|
|||
|
|||
[quote=Gazi;16873]Ισως γνωρίζουμε όλοι την απάντηση στο συγκεκριμένο thread αλλά θα ήθελα παρακαλώ πολύ και τις γνώμες σας...
Η μαμά BMW μας λέει οτι δεν συνιστά το πλύσιμο της μοτοσυκλέτας μας με πιεστικό μηχάνημα κτλ κτλ κτλ...Εγώ πάλι,επειδή σαν κλασσικός Ελληνας,δεν διάβασα καθόλου το user manual της <<μπέμπας>>μου,σε κάθε πλύσιμο χρησιμοποιώ πιεστικό!Ευτυχώς ακόμα δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι!!Ομως,πως είναι δυνατόν ένα θηρίο σαν τα δικά μας,που μπαίνει σε νερά,ποτάμια,χώμα κτλ κτλ να έχει πρόβλημα με το πιεστικό μηχάνημα καθαρισμού???? Φίλε μου καλησπέρα και απο τη Θεσσαλονίκη...Μιας και διάβασα το μήνυμά σαυ αποφάσισα να σου πω κι εγώ κάτι...Κατ'αρχήν οι προλαλήσαντες "συνάδελφοι" έχουν δίκιο.Εγώ ήδη την έχω πατήσει και αναγκάστηκα να αλλάξω τους σένσορες μετά απο πλύσιμο με πιεστικό...πληρώνωντάς τους 320 Ευρώ απο τη "Μαμά"...Απο τότε ΜΟΝΟΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ στην Πυλωτή εκτός και εάν βαριέμαι πολύ οπότε πηγαίνω σε γνωστό "πιεστικό" 'οπου τους λέω να πλένουν τον κινητήρα βάζοντας το πιεστικό σε ρύθμιση "απαλής βροχής" και όχι "φρενιασμένης κατοιγίδας"...κατανοητό???? ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...Μάλλον είμαι πάρα πολύ τυχερός που ακόμη δεν έχω παρουσιάσει πρόβλημα στη <<Μπέμπα>> μου.Από σήμερα το πλύσιμο αργά αργά με το χεράκι......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστα εως ενα σημειο και αυτο ειναι οτι το 1200 δεν εχει αναγκη για προσοχη στον καθρεπτη γιατι απλα δεν εχει πικ απ (hall) εκει ειναι μονο ο ιμαντας. και καλο ειναι η πιεση απο αποσταση εγω το πλενω μονο στο πλυντηριο γιατι βαριεμε και ολα καλα αρκει να πειτε μακρια...... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βασίλη.
|
|
|||
|
|||