|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Χρειαζόμαστε αιμοπεταλια στο Παίδων Αγία Σοφία
Αύριο πρωί πάω στο παίδων.
|
|||
|
|||
καλημέρα,ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.αιμοπετάλια δίνουμε στο ΠΑΙΔΩΝ ΕΛΠΙΣ (της κας Βαρδινογιάννη) ισόγειο αριστερά στην αιμοδοσία. Γίνεται ένας γρήγορος έλεγχος και κλείνουμε ραντεβού σε 4-5 μέρες αργότερα. Αίμα δίνουμε άμεσα (αν θέλουμε). Η επιλογή είναι δική μας και της νοσηλεύτριας ανάλογα με την κατάσταση της υγείας μας.Το μωρό λέγεται Κωνσταντίνος Κωστούλας και είναι στο Ελπίς (στο χώρο του Παίδων Αγία Σοφία).και πάλι ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
Περαστακά τον Κωστάκη, Βανούλα...
Ολα να πάνε κατά ευχήν... |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όμως...
|
|
|||
|
|||
Εύχομαι όλα να πάνε κατευχήν...
|
|
|||
|
|||
Βάνα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά !!!
Έδωσα πριν από 1 περίπου μήνα αίμα (καθότι αιμοδότης εδώ και πολλά χρόνια) αλλά θα δω αν μπορώ να δώσω τώρα αιμοπετάλια και θα σου πω... |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ.αιμοπετάλια δίνουμε ακόμα και αν έχουμε δώσει πρόσφατα αίμα, είναι διαφορετική διαδικασία αλλά θέλει πρώτα έλεγχο αιμοπεταλίων από νοσοκομείο κοντά μας. Κάνουμε έναν έλεγχο αιμοπεταλίων σε αιμοδοσία σε νοσοκομείο κοντά μας και με το ανάλογο πιστοποιητικό κλείνουμε ραντεβού στο Ελπίς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.και πάλι ευχαριστώ!
|
|
|||
|
|||
Βάνα αίμα δεν μπορώ να δώσω αλλά θα ψάξω μήπως μέσω της δουλειάς μου μπορώ να βρω, θα μιλήσω και με τον Σάκη.
Περαστικά στο παιδί και κουράγιο όλα καλά θα πάνε. |
|
|||
|
|||
ευχαριστώ Σοφούλα,κάθε προσφορά δεκτή!
|
|
|||
|
|||
Ευχομαι να πανε ολα καλα με το παιδακι.
Θα ετρεχα με τα χιλια που λενε, αλλα μετα το λυποθυμικο επεισοδιο που ειχα οταν εδωσα αιμοπεταλια για τον γαμπρο μου, δυστυχως δεν μου επιτρεπουν να δωσω αιμα, αλλα ουτε αιμοπεταλια. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |