|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Uvex Enduro vs Airoh S4 Cross... πείτε την γνώμη σας άφ
Απόσπασμα:
125 ευρώ είναι πολύ δελεαστική τιμή, με το μόνο μειονέκτημα ότι έχει όλα τα νούμερα διαθέσιμα εκτός του medium Εναλλακτικά το βρήκα με 175 ευρώ εδώ με πάρα πολύ ακριβά μεταφορικά ώμος, απο Αμερική πιο φθηνά σου έρχεται αν το παραγγείλεις.... Άκου 17,90 ευρώ... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
uvex η Ιαπωνικο.
|
|
|||
|
|||
Αλεξ, αγόρασα απο motomarket για 140,00 το παρακατω
το οποίο ειναι η επόμενη γενιά απο αυτό που βαλές...το άσπρο!!! άπλα τέλειο...σε εφαρμογή...και σε crash test....δοκιμασμένο!!! το προηγούμενο μοντελο θα το βρεις να χει εσωτερικα κοκκινα μαξιλαρακια!!! εκείνο το μοντέλο(το προηγούμενο) δεν μου καθόταν καλά αυτό έκατσε κουτί στο κεφάλι μου... η καλύτερη επιλογή για τα φράγκα αυτά...πάντα κοιτά ebay...προσφορά με 115,00 συν μεταφορικά.... Artikelnummer: 360376778266 UVEX Helm Endurohelm ENDURO 3in1 schwarz Gr. S 55/56 | eBay |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προσωπικά έχω θέμα με τα μαύρα, όταν πρόκειται για εξοπλισμό μηχανής, τα προτιμώ λευκά - χρωματιστά για δυο λόγους, 1ον για να γίνομαι αντιληπτός στους γύρω μου και 2ον για την αποβολή θερμότητας τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν έπαιζε σε ανοιχτόχρωμο, το είχα πάρει ήδη.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ξέρουμε τπτ γι'αυτο? Αρκετά περίεργο design... Ελλάδα δεν το έχω δει να ''παίζει'' σε καταστήματα... Απο πλευράς μου το απορρίπτω.... Πάντως jarhead είσαι εγγύηση στο ψαξιμο.... |
|
|||
|
|||
Nα 'σαι καλα Αλεξανδρε...
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου, σκέψου και το ελβετικό IXS από εδώ ....
TZortzopoulos ::: MOTO FASHION & ACCESSORIES Απλώς από όσο γνωρίζω δεν βγαίνει σε ανοιχτά χρώματα |
|
|||
|
|||
Την IXS την έχω σε εκτίμηση γιατί έχω για ποδήλατο κράνος, επιαγκονίδες και επιγονατίδες.
Έχει καλά υλικά και ανθεκτική κατασκευή.... δοκιμασμένα όλα........... |
|
|||
|
|||
Τα uvex ειναι φθηνα γιατι εκλεισε το εργοστασιο, προσφατα απεκτησα το enduro carbon αλλα δεν μπορω να σου δωσω απαντηση ακομη γιατι δεν εκανα βολτα λογω καιρου!
Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η ρυθμιση της ζελατινας που δεν μπορω με τιποτα να την βαλω στη σωστη θεση για να πατησει σωστα στο κλεισιμο! Ισως να μην πιανουν και τα χερια μου, ελπιζω να βοηθησει κανενας γνωστης στην Κερκινη!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητειται κρανος Uvex Enduro | emix | Ζήτηση | 7 | 19-12-2011 21:04 |
Uvex enduro & enduro Flat με 89 euro - Luis.de | sliv | Ομαδικές Αγορές | 128 | 03-12-2011 11:14 |
Uvex Enduro κράνος 104 ευρω | elrodeo77 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 28 | 23-11-2011 19:46 |
Uvex enduro carbon! | Aggelos-Syros | Κράνη | 14 | 22-07-2011 10:50 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΡΑΝΟΣ UVEX ENDURO CARBON | GO. | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 03-05-2011 23:59 |