06-10-2011, 23:32
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
[/B]
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, π.χ. κινητη τηλεφωνια.
Καλά δε θα το έλεγα, πάνω κάτω τα ίδια τιμολόγια όλοι.
[/B]
Εξακολουθω να καταλαβαινω οτι οπου ανακατευεται το δημοσιο χρειαζονται τρεις για δουλέια του ενος και το κλεψιμο παει συννεφο.
Οι απεργιες δε στοιχιζουν πολλα που μερος τους μεταφραζεται σε αυξησεις στην ΔΕΗ (κι αυτοι απεργουν συχνα), το ιδιο και οι μισθοι τους. Αν θελεις δημοσιευω τους μισθους των υπαλληλων της ΔΕΗ καθως και τις συνταξεις τους που εσυ κι εγω δεν θα δουμε ποτε ακομα και πριν το μνημονιο! Αυτα τα πληρωνεις στο τιμολογιο της ΔΕΗ. Δε διαφωνώ.
Εγω κι εσυ οτι πληρωσουμε στο ασφαλιστικο ταμειο μας θα παρουμε το αναλογο μας σε συνταξη, οι της ΔΕΗ αυτο που θα πληρωσουν θα το παρουν Χ5....επιδοτουμενο φυσικα με δανεικα. Υπόψιν το 2010 το ''συνδικαλιστικο'' ασφαλιστικο επικουρικο ταμειο της ΔΕΗ επιχορηγηθηκε (=του χαριστηκαν οπως συμβαινει με ολες τις επιδοτησεις) με 700,000,000ε για να πληρωσει τις συνταξει των 4000 και 5000ε!!! Το έγραψα μόλις πριν λίγο και σε άλλο νήμα. Οι ΔΥ δεν πληρώνουν τίποτε, ούτε σε φόρους, ούτε σε κρατήσεις. Δεν υπάρχουν κατά τη γνώμη μου ως έννοια απο τη στιγμή που κάποιος αποφάσισε ότι θα παίρνουν τόσα.
Αυτο μεταφραζεται σε αυξηση του κοστους λειτουργιας της ΔΕΗ και πληρωνεται με αυξησεις στα τιμολογια της προς εμας.
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/B]
Μισος? ποιο μισος? Δεν φταινε ΚΑΙ αυτοι? Φταινε!!! Δεν φταιω κι εγω? φυσικα και φταιω, ο καθενας οσο του αναλογει!! Τα εχω ξαναπει, μην επαναλαμβανομαι.
[COLOR=red][COLOR=black]
το ιδιο ευχομαι και δια εσέ.
|
Επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια...... η ένστασή μου είναι στις απολύσεις, οι άνθρωποι δεν είναι άψυχα νούμερα. Ας φέρουν μισθούς και συντάξεις εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι και τέρμα. Μην ανοίξουμε πάλι καμιά κουβέντα για τους ΙΥ που έμειναν άνεργοι. Το βιώνω κάθε μέρα. Απλά οι νέες στρατιές ανέργων δε θα αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο, δε θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.
|