|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καθαρισμος αλυσιδας
Απόσπασμα:
Η μόνη μου ένσταση, έχει σχέση με ότι αφορά το μνήμα ! Απο 0€ το κόστος, ας το παει στα 1,5€!!! Ντροπή ναπο, ντροπή ... |
|
|||
|
|||
ερώτηση....εμένα που δεν έχει διπλό κεντρικό σταντ παρά μόνο το μονό πλαινό???την καθαρίζω σε σημεία σημεία,την τσουλάω και συνεχίζω έτσι??? και επίσης...για τον γενικό καθαρισμό της μηχανής πρέπει να προσέξω κάτι??με βρεγμένο πανί απλά περνάω και σκουπίζω όλη τη μηχανή?? (έχω HONDA CBF250...μικρούλα,αλλά γλυκούλα..σαν πρώτη αγάπη...)
|
|
|||
|
|||
Ουσιαστικά θες απλώς ότι είναι κρυμένο μπροστά να το φέρεις πίσω. Τα 4/5 της αλυσίδας τα καθαρίζεις χωρίς να την τσουλήσεις, 1/6 κρύβεται.
Βέβαια η σωστή δουλειά απλώς θέλει 2 ανθρώπους (αφού έχεις μόνο πλαϊνό). Άντρες. Ο ένας κρατάει την μηχανή γερμένη επάνω του ελαφρώς, στηριγμένη στο πλαϊνό και την μπροστινή ρόδα. Έτσι σηκώνεται η πίσω ρόδα και κάνεις την δουλειά σου σχεδόν σαν να την είχες σε κεντρικό. Αλλά δεν ξέρω πολλά εγώ, έχω 5 χρόνια και βάλε να δω αλυσίδα. |
|
|||
|
|||
Αφου εχεις μονο σταντ ειναι απλο παρε ενα μπετονακι με πετρελαιο και ενα παλιο πανι.βουτας το πανι στο πετρελαιο και αρχιζεις να καθαριζεις με τον τροπο που εκανες πριν.Πιστεψεμαι πως τωρα θα καθαρισεις την αλυσιδα σου.Πριν απλα την χαιδευες!μετα ριχτεις λιγο νερο κανε και 2χιλ και αστη να στεγνωσει μετα ψεκαζεις με γρασο και εισαι ετοιμος.Φυσικα γρασο ριγνεις παντου !
|
|
|||
|
|||
όταν λέμε πετρέλαιο...από πρατήριο,καθαρό,φωτιστικό?? και πόσο θα χρειαστώ,κανα λίτρο???λιγότερο??
|
|
|||
|
|||
πηγαινε σε ενα βεζιναδικο και παρε ενα λιτρο να το εχεις.Η δοσολογια ειναι το πανι να γινει μουσκεμα και αρχιζεις το καθαρισμα!
|
|
|||
|
|||
ευχαριστώ,με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω...
|
|
|||
|
|||
εγω εχω μια καλυτερη λυση πουλα την και παρε ενα 1200gs με αξονα
|
|
|||
|
|||
θες και συγκεκριμένα 1200Gs ε???άντε και την πουλήσω την δικιά μου (ίσα και με 2000 χιλιάρικα το μέγιστο) θα μου κάνετε έναν έρανο να μαζέψω τα υπόλοιπα να την πάρω??ήδη έβαλα στόχο μέχρι τα 40 (ακόμα 6 χρονάκια) να πάρω BMW,αν είναι να γίνει νωρίτερα με την βοήθειά σας πολύ ευχαρίστως
|
|
|