|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Απόσπασμα:
Η συμπαθης παλινδρομηση χειρός, για εμας εχει πια αντικατασταθει με real thing επαφες και οι ονειρωξεις ανηκουν στο παρελθον................ Εχει τοσα πολλα νηματα το φορουμ αυτο γιατι δεν πας να παιξεις εκει??? Last edited by GeorgeP; 10-10-2013 at 19:07. |
|
|||
|
|||
Το παει καλα ο τερης μαγκα μου...
τι ομοιοτης τι ρυθμος!!! |
|
|||
|
|||
Εσυ ξερεις καλυτερα....φυσικο βεβαια ειναι αυτο, καμια απορια.
|
|
|||
|
|||
ΜΑ`ΙΣΤΑ βαζουμε στο ιδιο καλαθι δολοφονους και αγωνιστες...'
ΜΑ`ΙΣΤΑ οσοι κανουν επεισοδια ειναι Συριζα ΜΑ`ΙΣΤΑ οσοι διεκδικουν το δικιο τουςειναι εγκληματιες... ΜΑ`ΙΣΤΑ ΜΑΙ`ΣΤΑ εξτρα αφιερωμενο σε οσους παπαγαλιζουν τα λογια-γραφομενα των εκαστοτε κυβερνωντων Last edited by mpampis; 10-10-2013 at 20:21. |
|
|||
|
|||
αγωνιστης αυτος που δεν με αφησε να μπω να δουλεψω?
Αγωνιστης η βουλευτινα του ΚΚΕ που μου κατεβασε τα συνεργεια απο το καραβι που επισκευαζα στα ναυπηγεια σκαραμαγκα το 1995? Αγωνιστης οι βουλευτες που πρωτοστατησαν με την παρουσια τους στην ομηρια των πλοιων Ροπαξ 1&2 στην Κορινθο? Αγωνιστες τα κοματα και τα μελη αυτων που δεν δεχονται διαχειριστικο ελεγχο απο το ΥΠΟΙΚ? Αγωνιστες αυτοι που φερουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη για την σημερινη μας κατασταση? Αγωνιστες........? Αγωνιστες για την πρωτια στην λαμογιά εν πρωτοις και στην βλακεια εν δευτεροις σιγουρα........ Ελπιζω απο την επομενη βουλη αν οχι συντομοτερα αυτη η βλακεια να τιμωρειται παραδειγματικα........ |
|
|||
|
|||
μα τοση ομοιοτητα τα λογια ΟΛΩΝ σας???
τελος παντων ανεφερες 5-10 περιπτωσεις που και εγω σε πολλες απο αυτες διαφωνω,αλλο αυτο και αλλο αυτο που ΙΣΩΣ να ετοιμαζει η κυβερνηση.... |
|
|||
|
|||
ΘΕΛΩ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗς .,.,
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙς ΕΛΛΑΔΟς ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ .,.,????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΕ ΟΤΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕς ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟς.., ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟς ΕΠΙΛΟΓΕς ΚΑΤΑ 99% ΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΑΣΜΕΝΕΣ.,., λοιπον εχεις χασει το δικαιωμα τις σωστης αποψης.,.,.,., καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου να μασ πεισεισ αλλα υποσχομε οτι δεν προκειται να ξαναανοιξω θεμα σου που αφορα πολιτικη.,. καλο σου βραδυ και καλη συνεχεια!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
GS FORUM ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Απο το 2014 που θα ειναι καλυτερα τα πραγματα καθε ΣΚ θα εχουμε λεφτα για βολτες 2000 χιλιομετρων και θα μενουμε σε σουιτες! |
|
|||
|
|||
ο συριζα ειναι το πασοκ του 1981.
|
|
|