|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μac Corner
Oσοι έχετε iphone κατεβάστε την εφαρμογή Dakar 2011 δίνει online όλα τα γεγονότα , χάρτες βίντεο αποτελέσματα.
Είναι δωρεάν Υ.Γ. μην ψαρώσετε από την γλώσσα η εφαρμογή είναι στα αγγλικά. Dakar 2011 Last edited by peterv; 02-01-2011 at 10:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για ποιό λόγο τη θέλεις???Αν είναι για εγγραφή real time εχω να σου προτείνω κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο από εμένα!! Αν είναι πάλι για midi υπάρχει και πολύ φθηνότερη λύση.... |
|
|||
|
|||
Παίδες....Είμαι mac user και σας πληροφορώ επειδή οτι εχω πάρει είναι από το US California Apple store,βλέπω τρομερή συνεργασία σε όλα τα θέματα για mac!Δεν χρειάζεται να πουμε οτι τα μηχανάκια σκίζουν στην κυριολεξία...Πάνε ΜΠΑΛΑ!!!
Οσο για το service που αναφέρθηκε,εαν η apple γνωρίζει κάτι,να είσαστε σίγουροι οτι υπάρχει ταχύτατη ανταπόκριση... Σαν μέλος της Apple από τον Αυγουστο,με ετήσια συνδρομή 12 $ σας πληροφορώ οτι έχω απίστευτα προνόμια στα πάντα!!Μεχρι και τηλεφωνική εποικινωνία από τους ίδιους!! Ισχύει πάντος αυτό που λένε.. Once you get a Mac,you never go Back!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με την πρώτη αγορά απευθείας από το κατάστημα τους,σου στέλνουν και μια σχετική αληλλογραφία που αν την στείλεις συμπληρωμένη πίσω,αποκτάς τα ανάλογα προνόμια...Σε δευτερη φάση σου στέλνουν e-mail...εχω κρατήσει αντίγραφα σε όλα και πολύ ευχαρίστως να πιούμε ενα καφεδάκι να σου τα δείξω...
|
|
|||
|
|||
Μα πως είναι δυνατόν αφού από Αμερική πουλάνε μόνο στην τοπική αγορά και στον Καναδά νομίζω. Επίσης ότι πάρεις από US το κρατάνε στο τελωνείο και πέφτει τσεκούρι χοντρό.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εκτός αν έχεις άτομο (Αμερικάνο) να δουλεύει σε Αμερικάνικη Βάση...
Και χωρίς τελωνείο.... ΥΓ..Δούλευα και εγώ σε ανάλογη βάση για 3 χρόνια+++ |
|
|||
|
|||
Α μας βάζεις στα αίματα και μετά μας γειώνεις
|
|
|||
|
|||
Στ' άρματα, στ' άρματα.
Έρχεται η Macworld EXPO στο Σαν Φρανσίσκο στις 26 Ιανουαρίου... Τι καλά θα δούμε άραγε? Νέο ipad? Νέοι imac? Update iphone 4? Προβλέπω νέο ipad παντως... |
|
|||
|
|||
Άνοιξε τις πύλες του το mac App Store με πολλές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές και games για τον mac σας.
Προσοχή για το δείτε πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το MacOS X 10.6.6 |
|
|